Hain odaklarla mücadeleden vazgeçmeyeceğiz!;

Hain odaklarla mücadeleden vazgeçmeyeceğiz!

Halfeti Kaymakamı Selin Sarı, “Devletimizin tüm kurumları, güvenlik güçleri ve asil milletimizin dua ve destekleri ile ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadeleden asla taviz vermeyeceğiz” dedi....

Halfeti Kaymakamı Selin Sarı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Selin Sarı mesajında, “İstiklal ve istikbalimizi yok etmeye, milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya, millet iradesine ipotek koymaya yönelik FETÖ/PDY terör örgütü tarafından yapılan 15 Temmuz hain darbe girişiminin altıncı yılında bu hayasızca akına karşı milletçe gövdemizi siper ederek, aziz vatanımıza alçakları uğratmamanın onurunu ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz” dedi.

Resim

HAİN FETÖ MENSUPLARINA GEÇİT VERİLMEDİ

Kaymakam Sarı, “Milletimiz, 15 Temmuz gecesi cesaretleriyle, dirayetleriyle kararlı ve dik duruşlarıyla bu ülkeyi bölmek isteyen saldırganlara karşı Çanakkale’de, Dumlupınar’da ne cevap vermişse, 15 Temmuz’da da aynı cevabı vermiştir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın millet iradesinin üzerinde herhangi bir güç tanımadığını belirten tarihi çağrısına uyarak, vatan aşkıyla meydanlara akın eden milletimiz, vatanı, ay yıldızlı bayrağı ve inancı uğruna en değerli varlığını, canını ortaya koyarak milli iradesine, demokrasi ve hürriyetine el uzatmak isteyen hain FETÖ mensuplarına geçit vermedi” ifadelerini kullandı.

15 TEMMUZ DESTANI

Kaymakam Selin Sarı mesajında şöyle devam etti: “15 Temmuz destanı ile aziz milletimiz demokrasiye inancını ve kendi iradesi üzerinde hiçbir güç tanımadığını, vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için her daim kararlılıkla mücadele edeceğimizi bütün dünyaya ilan etmiş ve göstermiştir. Türk tarihi, milletimizin bütün dünyaya karşı onurunu, namusunu ve bağımsızlığını kanının son damlasına kadar koruduğunu gösteren emsalsiz destanlarla doludur. 15 Temmuz 2016 gecesi de bu destanlardan biridir. Milletimiz, iradesini gasp etmek isteyen, özgürlüğüne, bağımsızlığına kast etmek isteyenlere karşı şerefli bir mücadele vermiştir.”

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum