Türkiye aşkına Cumhuriyet Meydanı’nda nöbet;

Türkiye aşkına Cumhuriyet Meydanı’nda nöbet

Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran Burdurlulara seslenen Vali Ali Arslantaş, “15 Temmuz ruhunu kaybetmedikçe önümüze çıkacak hiçbir kuvvetin, dahili ve harici hiçbir mihrakın bizim nazarımızda zerre hükmü yoktur. Birlik olma şuurumuzu kavi tuttukça, kardeşlik bilincini neslimize aşıladıkça Allah’ın izniyle her tür badirenin sırtını yere getiririz" dedi....

Aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerinin hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşun ve demokrasi zaferinin altıncı yıl dönümü sebebiyle tüm yurtta olduğu gibi Burdur’da da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanını dolduran vatandaşlar, 15 Temmuz hain darbe girişimini yapan FETÖ ile mücadeleyi sürdüreceklerini tekrar gösterdi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden programda Ulu Camii Müezzin Hafız Celalettin Sevimli tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve akabinde İl Müftüsü Enver Türkmen tarafından dua okundu.

Vali Ali Arslantaş, Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Volkan Mengi, İyi Parti İl Başkanı Faruk Erkan ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hikmet Ökte tarafından konuşma yapıldı.

İl Müftülüğü İlahi Grubu tarafından seslendirilen ilahilerle devam eden programın son bölümünde iş insanları Fevzi Oktay, Ercan Akın ve Orhan Çiçek katkıları ile hazırlanan ikram sunumu yapıldı.

Saat 00.13’de Sala okunması sonrası vatandaşlar 05.00’a kadar Cumhuriyet Meydanında nöbet tuttu.

Resim

DAMARLARDA DOLAŞAN KURT KANI

Burdur Valisi Ali Arslantaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anı Defterini imzalaması sonrası yaptığı konuşmada, “Damarlarda dolaşan kurt kanı tutuşunca, nasıl Malazgirt Ovası Türk yuvası olduysa, nasıl Varna’da haçlılar Türk’ün gücüne boyun eğdiyse, elinde süngüsünden başka silahı olmayan Mehmet nasıl Çanakkale’yi küffara dar ettiyse, 15 Temmuz gününün şehitleri de kendi destanlarını öz kanlarıyla yazmışlardır. Türk ulusunun, şartlar ne olursa olsun boyunduruk altına girmeyeceği bir kez daha kamu cihana ispat edilmiştir” dedi.

Resim

ALLAH TÜRK’Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN

‘Daima güçlü, cesur ve hazır’ olunacağını vurgulayan Vali Arslantaş, şöyle devam etti. “15 Temmuz ruhunu kaybetmedikçe önümüze çıkacak hiçbir kuvvetin, dahili ve harici hiçbir mihrakın bizim nazarımızda zerre hükmü yoktur. Birlik olma şuurumuzu kavi tuttukça, kardeşlik bilincini neslimize aşıladıkça Allah’ın izniyle her tür badirenin sırtını yere getiririz. Bir karış vatan toprağını vermemek için eline bayrağını alarak meydanları dolduran, çelik bilekli, aslan yürekli Türk milletinin bir ferdi olmaktan iftihar ediyorum. Allah bize bir kez daha böyle büyük imtihanlar yaşatmasın. Allah Türk’ü korusun ve yüceltsin.”

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum