İşçilerle yemek yedi, ütü yaptı;

İşçilerle yemek yedi, ütü yaptı

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Organize Sanayi Bölgesi ziyaretinde sıraya girerek öğle yemeğini işçilerle birlikte yedi. Tekstil fabrikasını da ziyaret eden Vali Ayhan, ütü yapan işçilere yardım etti....

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Organize Sanayi Bölgesi OSB Yönetim Kurulu ile bir araya gelerek yeni yatırımcıların Şanlıurfa'ya kazandırılması, istihdamın arttırılması, yer tahsisleri ile alt ve üst yapı çalışmaları hakkında toplantı gerçekleştirdi.

Resim

"Toprak için su ne ise ekonomi için de sanayi odur" diyen Vali Salih Ayhan, OSB'de düzenlenen toplantının ardından tekstil fabrikasını ziyaret etti.

Fabrikadaki üretim hakkında bilgi alan Vali Ayhan, işçilerle de bir araya gelerek özellikle istihdam alanında kadınların yer almasının önemli olduğunu söyledi.

Resim

İŞÇİLERLE ÖĞLE YEMEĞİ

Yoğun geçen Organize Sanayi Bölgesi ziyaretinde öğlen yemeğine işçilerle birlikte katılan Vali Ayhan, işçilerle sohbet ederek "Rızkı için alın teri döken tüm işçilerimize Rabbimden kolaylıklar diliyorum" dedi.

Resim

300 çalışanın emek verdiği çelik termos üreticisi bir fabrika ziyareti ile temaslarını sürdüren Salih Ayhan, yurt içi pazarın yanı sıra dünyanın dört bir yanına Şanlıurfa'dan kaliteli ürünlerin pazarlamasının mutluluk verici olduğunu söyledi.

Resim

OSB ziyaretleri kapsamında son olarak süt ve süt ürünleri üretimi yapan fabrikada incelemelerde bulunup çalışanlardan bilgi alan Vali, "Hem besiciliğin hem de süt ve süt ürünlerindeki üretim kapasitesinin artması, ilimiz ekonomisi için çok önemli" dedi.

Resim

CEYLAN ÜRETME İSTASYONU

Vali Ayhan, OSB ziyaretlerinden sonra 75. Yıl Ceylan Üretme İstasyonu'nu ziyaret etti.

Nesli tükenmekte olan ceylanların üremesi ve doğaya kazandırılması için büyük öneme sahip olan istasyonda incelemelerde bulunan Vali Ayhan, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum