'Doğayla El Ele Öğreniyorum, Üretiyorum, Paylaşıyorum';

'Doğayla El Ele Öğreniyorum, Üretiyorum, Paylaşıyorum'

Konya Karapınar Kaymakamı Oğuz Cem Murat, “Doğayla El Ele Öğreniyorum, Üretiyorum, Paylaşıyorum" projesi kapsamında 4000 metrekarelik alanda organik sebze ve çilek yetiştiriciliği yapılan alanı ziyaret etti....

Kaymakam Murat, Gençlik Merkezi tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığına sunulan, Bakanlığın ve Karapınar Belediye Başkanlığı’nın destekleriyle gerçekleştirilen projeyi yerinde inceledi.

Resim

ÜRÜNLER İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITILIYOR
Kaymakam Oğuz Cem Murat, “Bu güzel projede ekim, dikim, bakım, toplama ve dağıtım işleri gönüllü gençlerimiz tarafından Ziraat Mühendisleri rehberliğinde yapılıyor" dedi.

Projede ihtiyaç sahiplerinin de düşünüldüğünü belirten Kaymakam, "Elde edilen ürünler yine gönüllü gençlerimiz tarafından ilçemizde ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtılıyor. Ne güzel bir proje, ne güzel bir gençlik. Emeği geçen herkese gönülden tebrikler” dedi.

Resim
PROTOKOL İMZALANDI

Karapınar Belediye Başkanlığı, Konya Toprak Su ve Çölleşme İle Mücadele Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Karapınar Gençlik Merkezi Müdürlüğü, Karapınar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Karapınar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Karapınar Ziraat Odası Başkanlığı arasında “Doğayla El Ele Öğreniyorum, Üretiyorum, Paylaşıyorum” projesinin yürütülmesine dair protokol 16 Mayıs 2022’de imzalanmıştı.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum