Tek tek vedalaştı;

Tek tek vedalaştı

Son yayınlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Şanlıurfa’nın Halfeti İlçe Kaymakamlığına atanan Uluborlu Kaymakamı Zikrullah Erdoğan için Hükümet Konağı önünde veda programı düzenlendi....

Programa, İl Genel Meclis Üyeleri, kurum amirleri ve personelleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları, huzurevi ve rehabilitasyon sakinleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Zikrullah Erdoğan, veda programına katılan herkese teşekkür etti.

Resim

Konuşmasında 12 Ağustos 2022 tarihli kararname ile Halfeti’ye atandığını hatırlatan Kaymakam Erdoğan, “Her şeyden önce şunu ifade etmek istiyorum ki, 2020 Eylül ayından itibaren yaklaşık 2 yıllık dönem içerisinde Uluborlu ilçemizde Kaymakamlık görevini icra etmekten, Uluborlu halkımıza hizmet etmekten büyük bir onur, gurur ve kıvanç duydum” dedi.


HAKKINIZI HELAL EDİN

Kaymakam Erdoğan, “Bu 2 yıllık dönem içerisinde kadirşinaslığı, ilgisi, muhabbeti ve misafirperverliği ile beni karşılayan ve bağrına basan Uluborlu halkımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Uluborlu halkı ve insanını her zaman hatırlayacağımı da buradan belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Herkesten helallik isteyen Kaymakam Zikrullah ERDOĞAN, Halfeti’ye yolu düşen Uluborlululara kapısının açık olduğunu ifade etti.


Program sonunda Kaymakam tek tek programa katılanlarla vedalaştı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum