Ramazan Taşkın, belediye başkan yardımcılığı da yapacak;

Ramazan Taşkın, belediye başkan yardımcılığı da yapacak

Son Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Manisa Köprübaşı Kaymakamlığından Kars Vali Yardımcılığına atanan Ramazan Taşkın, Kars Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak da görevlendirildi. Taşkın, belediye birim müdürleriyle bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı....

Manisa Köprübaşı Kaymakamı olarak yaptığı başarılı hizmetlerle dikkat çeken, vatandaş, esnaf ve ilçe halkıyla kurduğu samimi diyalog nedeniyle ayrılışı ilçede üzüntüyle karşılanan Ramazan Taşkın, Kars’taki görevine başladı.

Ramazan Taşkın, Kars Vali Yardımcılığı görevinin yanı sıra Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz tarafından Kars Belediyesi Başkan Yardımcılığına görevlendirildi.


BELEDİYE MÜDÜRLERİYLE TANIŞTI

Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Taşkın, ilk olarak belediyedeki birim müdürleriyle tanıştı.

Kars Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda birim müdürleriyle bir araya gelen Taşkın, belediyede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Verilen görevleri layıkıyla yapmak için üzerine düşeni büyük bir gayretle yerine getireceğini belirten Taşkın, vatandaşa hem valilik hem de belediye hizmetlerini en hızlı bir şekilde götürmek için çalışacaklarını kaydetti.

Vatandaşın istek ve sorunlarına karşı duyarlı olunmasını isteyen Ramazan Taşkın, makamların amacının ‘vatandaşa hizmet’ olduğunu vurguladı.

Taşkın, “Rabbim, Serhat Şehrimiz Kars’a güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum