Geleceğin Naim'leri Karaman'da yarıştı;

Geleceğin Naim'leri Karaman'da yarıştı

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Türkiye Halter Federasyonu tarafından Karaman’da düzenlenen Naim Süleymanoğlu Büyükler Kulüpler Halter Şampiyonası Açılış Seremonisi’ne katıldı....

Seremoni’de bir konuşma gerçekleştiren Vali Tuncay Akkoyun, “Şampiyonaya adı verilen, henüz 15-16 yaşlarında iken dünya rekoru kırarak büyük bir başarıya imza atan ve hayatı boyunca birçok dünya ve olimpiyat şampiyonluğu kazanan Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu’nu rahmetle anıyorum. Naim Süleymanoğlu, dünyada bir daha kırılması zor rekorlarıyla, azmi, gayreti ve millî duruşuyla her sporcunun örnek alması gereken bir kahramandır.” ifadelerini kullandı.


EV SAHİBİ OLMAKTAN ONUR DUYUYORUZ

71 spor kulübünün katıldığı, 484 sporcunun yer aldığı şampiyonaya ev sahipliği yapmaktan, sporcuları ve antrenörleri Karaman'da ağırlamaktan onur duyduklarını belirten Vali Tuncay Akkoyun, “Spor, rekabet ile birlikte dostluğun, kardeşliğin ve dayanışmanın öne çıktığı bir alandır. Burada gerçekleştirilecek spor faaliyetleri ve müsabakaların, önümüzdeki günlerde ve yıllarda, ülkemizin yurt dışında gururla temsil edilmesine ve büyük başarıların kazanılmasına vesile olacağına eminim. Naim Süleymanoğlu, Halil Mutlu ve Nurcan Taylan gibi başarılı bir sporcu olacağınıza ve ülkemize madalyalar getireceğinize yürekten inanıyorum. Bizim sporcularımız gayretli, yürekli ve her dâim başarılıdır.” şeklinde konuştu.


Vali Tuncay Akkoyun, şampiyonada yer alan sporculara ve antrenörlere başarılar dileyerek “Şampiyonanın hayırlı olmasını diliyorum. Şampiyonanın hazırlanmasında emeği geçen başta Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü ve Yönetimi Kurulu olmak üzere herkese şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Vali Tuncay Akkoyun, konuşmasının akabinde müsabakalarda dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum