Vefat eden korucubaşının mezarına toprak attı;

Vefat eden korucubaşının mezarına toprak attı

Van Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Mustafa Çelik, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Aydemir Karakolu korucubaşı Feyzi Tunçdemir'in cenaze törenine katıldı. Taziye evini de ziyaret eden Kaymakam, merhumun çocukları, yakınları ve akrabalarına sabır ve başsağlığı dileklerini iletti....

Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden korucubaşı Feyzi Tunçdemir, memleketi Van’ın Başkale ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.

Başkale ilçesi Aydemir Karakol Komutanlığı emrinde görevli korucubaşı Feyzi Tunçdemir, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Resim

Baba evinde helallik alınmasının ardından Tunçdemir için Tepebaşı Mahallesi'ndeki mezarlıkta cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Tunçdemir'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Cengiz Önder, İlçe Emniyet Müdürü Edip Kaya, kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Resim

Tunçdemir'in naaşı, cenaze namazının ardından, tekbirler eşliğinde toprağa verildi.

Cenaze töreninin ardından taziye evine geçen Kaymakam Mustafa Çelik ve beraberindeki heyet, burada Tunçdemir ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileklerini iletti.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum