Beyşehir Gölü etrafında 165 kilometre pedal çevirdiler;

Beyşehir Gölü etrafında 165 kilometre pedal çevirdiler

Konya'nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen 10. Geleneksel Bisiklet Festivali, etkinliğe katılan bisiklet tutkunlarının Beyşehir Gölü etrafında 165 kilometre pedal çevirip ilçe merkezine dönüşüyle tamamlandı....

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği'ne bağlı Beyşehir Bisiklet Topluluğu tarafından düzenlenen ve iki gün süren etkinlik çerçevesinde bisikletçiler toplam 165 kilometrelik sürüş gerçekleştirdi. Katılımcılar geceyi geçirdikleri kamp alanından sabah saatlerinde hareket ederek Gölyaka, Göl konak, Yenişarbademli, Kurucuova, Yeşildağ güzergahı ile Karaburun Plajı'nın ardından şehir merkezine dönüş yaparak turu bitirdi.

aa-20220911-28870452-28870447-konyada-duzenlenen-10-geleneksel-bisiklet-festivali-sona-erdi.jpg

Bisikletlilerin festival alanına toplu olarak girmesinin ardından düzenlenen kapanış törenine katılan Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, bisikletseverlere teşekkür etti.

Kaymakam Akpınar, “Türkiye'nin farklı bölgelerinden hatta dünyanın birkaç ülkesinden sporseverler var. Beyşehir'in güzelliğini yaşadınız. Önümüzdeki dönem bu faaliyetler daha da genişleyecek. Sizleri memleketlerinize uğurluyoruz, gelecek yıl aynı dönemde yine buraya bekliyoruz” dedi.

aa-20220911-28870452-28870449-konyada-duzenlenen-10-geleneksel-bisiklet-festivali-sona-erdi.jpg

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı da Beyşehir Gölü etrafı kamplı bisiklet turunun bu yıl yabancı katılımcılarla ulusal bir hüviyete büründüğüne dikkati çekerek, “Belçikalı ve Çinli sporcularımız da etkinliğimize katıldı. Yaklaşık 97 kişi bisiklet sürdü. Çok sayıda ilden katılım oldu. Kazasız, belasız, sorunsuz atlattık ve tamamladık çok şükür” diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum