Hayırsever cami ve Kur’an kursu yaptıracak;

Hayırsever cami ve Kur’an kursu yaptıracak

Gaziantep Valisi Davut Gül, hayırsever Kaya Ailesi ile Şehitkamil Belkız Mahallesinde Cami ve 4-6 yaş Kuran Kursu yapımı için düzenlenen protokole katıldı. Vali Gül, hayırsevere teşekkür belgesi verdi....

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda başlatılan “Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Hayırsever” kampanyasına verilen desteklere bir yenisi daha eklendi.

Hayırsever Kaya Ailesi ile Şehitkamil Belkız Mahallesinde Cami ve 4-6 yaş Kuran Kursu yapımı için protokol imzalandı.

Gaziantep Valiliği fuaye alanında imzalanan protokole Vali Davut Gül, YİKOB’tan sorumlu Vali Yardımcısı Muhammet Önder, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, Şehitkamil İlçe Müftüsü Feyyaz İdin, Hayırsever Salih Kaya ve Fatih Kaya Ailesi katıldı.

Vali Davut Gül, bu hayra vesile olmalarından dolayı Kaya Ailesi’ne minnet duyduğunu ifade etti. Vali Gül “Gaziantep, gelişen bir şehir. Geliştikçe ihtiyaçları artan bir şehir. Yeni bir yer, yerleşime açıldığında okul, cami, 4-6 yaş Kuran kursu ve sağlıkla ilgili ihtiyaçlar gündeme geliyor. Bu ihtiyaçlar ise sizin gibi hayırseverler sayesinde çözülüyor. Allah yaptığınız hayrı makbul eylesin” sözlerini kaydetti.

Resim

İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar ise, “Geleceğe dair hayırlı bir imza için bir aradayız. Hayırseverimiz Salih Kaya tarafından Fıstıklık Mahallesi’ne yapılacak olan cami ve 4-6 yaş Kuran kursu için imzaları atacağız. Kurslarımızda eğitim gören yavrularımız iki ana fikri alacaklar. Birincisi temel değerlerimizi, medeniyet değerlerimizi alacaklar. Böylelikle vatanına milletine hayırlı bireyler olarak yetişecekler. İkincisi ise salih dini bilgilerle buluşacaklar” ifadesini kullandı.

İmzalanan protokol ile hayırsever Kaya ailesi Vali Davut Gül’e bu hayrın gerçekleşmesinde öncülük ettiği için minnet duyduklarını dile getirdi.

Konuşmaların ardından imzalar atıldı. Vali Davut Gül tarafından, hayırsever Kaya ailesine teşekkür belgeleri verildi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum