Muradiye Şelalesi'ni temizlediler;

Muradiye Şelalesi'ni temizlediler

Van Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, Muradiye Belediyesi tarafından “Dünya Temizlik Günü” kapsamında düzenlenen Muradiye Şelalesi'ndeki farkındalık etkinliğine katılarak, belediye görevlileri, öğretmenler ve öğrencilerle atık topladı....

Muradiye Belediyesi, “Dünya Temizlik Günü” kapsamında, Van’ın önemli turizm değerlerinden Muradiye Şelalesinde farkındalık etkinliği düzenledi. Belediye görevlileri, öğretmenler, öğrenciler ile çevre gönüllüleri atık topladı.

Resim

Farkındalık oluşturmak için düzenlenen etkinliğe Kaymakam/Belediye Başkan V. Melih Aydoğan, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Karalı, İlçe Jandarma Komutanı Gürcan Özdilek, Milli Eğitim Müdürü Yüksel Zorlu, belediye görevlileri, öğretmenler, öğrenciler ve çevre gönülleri katıldı.

Resim

MURADİYE ŞELALESİ KİRLENMESİN TEMİZ KALSIN

Kaymakam Aydoğan, "Dünya Temizlik Günü" vesilesi ile yaptığı konuşmada, “Bildiğiniz gibi bu dünyada yalnız bizler yaşamıyoruz. Yaşayan tüm varlıkların hakkını gasp etmemek adına Muradiye Belediyesi olarak çevre temizliği konusunda farkındalık yaratmak, çöp kirliliğini yenmek ve yaşanabilir yarınlar için bu etkinliği düzenledik. Bu etkinliği de ilimizin ve ilçemizin en önemli turizm değerlerinden olan Muradiye Şelalesinde düzenleyerek hep birlikte kamuoyuna “Muradiye Şelalesi Kirlenmesin Temiz Kalsın” mesajını vermeyi amaçladık. Katkı sunan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum