Ordu’da goalball heyecanı;

Ordu’da goalball heyecanı

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Türkiye Görme Engelliler Federasyonunun 2022 faaliyet programında yer alan ve Ordu’da düzenlenen Bayanlar 1. Lig, erkekler 2. Lig Goalball Şampiyonasının 1. devre müsabakalarının açılış seremonisine katıldı....

Atatürk Spor Salonunda düzenlenen açılış seremonisine Vali Tuncay Sonel’in yanı sıra Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Türkiye Görme Engelliler Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Kandemir, Altınordu Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Vekili Erkan Karahan, İl Jandarma Komutanı Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Ak Parti İl Başkanı Halit Tomakin, MHP İl Başkanı Naci Şanlıtürk, hakemler, antrenörler ve sporcular katıldı.

2021 Tokyo Paralimpik Oyunlarında altın madalya kazanan Goalball Kadın Milli Takımı sporcularının da yer aldığı 28 takımın katılımıyla 17-22 tarihleri arasında yapılacak Goalball Şampiyonasının açılış seremonisine bir konuşma yapan Vali Tuncay Sonel, müsabakaya katılan sporculara başarı dileklerinde bulundu.

Resim

Sporcuların bir istekleri olduğunda çekinmeden kendilerine iletebileceklerini söyleyen Vali Sonel, müsabakaların Ordu’da düzenlenmesi için destek veren Cumhurbaşkanı Sayın recep Tayyip Erdoğan’a ve Gençlik ve Spor Bakanlığına teşekkür etti.

Programda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler de bir konuşma yaparak, sporcuları Ordu’da ağırlamaktan son derece memnun olduklarını dile getirerek, “Ordu’muz sizlerle şenlenecek. Sizlere hizmet etmek bizim görevimiz hem de siz bizim gururumuzsunuz” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum