Bu tablo sana çok yakıştı Suruç!;

Bu tablo sana çok yakıştı Suruç!

Şanlıurfa Suruç Kaymakamlığı ve Belediyesi’nce düzenlenen "Suruç 3. Nar Festivali" renkli görüntülere sahne oldu. Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş, “Bereketin simgesi narın her tanesi bu festivalde bir ve bütün oldu. Bu tablo sana çok yakıştı Suruç” dedi....

Şanlıurfa Suruç Kaymakamlığı ve Belediyesi’nce düzenlenen "Suruç 3. Nar Festivali" renkli görüntülere sahne oldu. İlçeye özgü narın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilen festival yoğun ilgi gördü.

"Suruç 3. Nar Festivali" başladı

Festival, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş ile çok sayıda davetlinin katıldığı kortej yürüyüşüyle başladı.

Katılımcılar daha sonra yöresel lezzetler ve ürünlerin tanıtıldığı stantları gezerek halk oyunları gösterisini izledi.

Resim

YOĞUN KATILIMDAN MEMNUNUZ

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş, festivalin coşkulu bir şekilde gerçekleştiğini ve ilgiden memnun olduklarını belirtti.

Festivalin ilçenin tanıtımına büyük katkı sunacağına inandığının altını çizen Aktaş, "Suruç ilçemizde bu yıl 3'üncüsünü gerçekleştirdiğimiz festival bölge halkının yoğun katılımıyla çok güzel bir şekilde başladı. Festivalimizin ilçemizin tanıtımına büyük katkı sağlayacağına inancımız tamdır. Artık Suruç'un olumsuz konularla değil, böyle güzel etkinliklerle anılmasını istiyoruz. Bu çalışmalara da halkımızın gösterdiği ilgi bunun en güzel örneğidir” dedi.

Aktaş, 25 Eylül Pazar akşamına kadar devam edecek festivalde birbirinden değerli sanatçıların sahne alacağını ve bir çok renkli etkinlik gerçekleştireceklerini söyledi.

Resim

SOYLU’DAN SURUÇ PAYLAŞIMI

Festival kapsamında düzenlenen konserler de vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da sosyal medya hesabından konser kalabalığını gösteren fotoğrafları ile birlikte, “Şanlıurfa. Suruç Nar Festivali” paylaşımı yaptı.

Kaymakam Kenan Aktaş da, Bakan Soylu’nun paylaşımını alıntılayarak, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya ilçemize vermiş olduğu destek için Suruç halkı adına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum