Kaymakam her hafta sabah namazında gençlerle buluşuyor;

Kaymakam her hafta sabah namazında gençlerle buluşuyor

Diyarbakır Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü, her hafta cumartesi günleri sabah namazında gençlerle bir araya geliyor. Namazın ardından ilçe gençleriyle çorba içip sohbet eden Kaymakam, gençlerin istek ve taleplerini dinliyor....

Yozgat Şefaatli Kaymakamlığı’ndan 12 Ağustos 2022 tarihli kararname ile Diyarbakır Çınar Kaymakamlığına atanan Muhammed Fatih Günlü, ilçedeki ilk ayında gençlerle kaynaştı.

Gençlerin ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenen Kaymakam Günlü, Şefaatli’de başlattığı ‘sabah namazı buluşmaları’nı Çınar’da da sürdürerek gençlerle sabah namazında bir araya geldi.

Kaymakamın başlattığı ve her hafta bizzat katıldığı buluşmalara, ilçe müftüsü başta olmak üzere zaman zaman ilçenin diğer yöneticileri de iştirak ediyor. Düzenli olarak yapılan buluşmada sabah namazının ardından müftü veya görevlendirdiği bir kişi küçük bir dini sohbet yapıyor. Ardından çorba içme faslına geçiliyor.

Resim

ÇORBA EŞLİĞİNDE SOHBET

Kaymakam Günlü, “Çorba içerken genç kardeşlerimizle teker teker tanışıp onların geleceğe dair planları üzerine sohbet ediyoruz. Buradaki hedefimiz gençlerle okul dışında ve daha samimi alanlarda buluşup, onlarla hasbihal etmek, onları konuşturmak, kendilerini ifade etmelerini sağlamak” diyor.

Resim

PROJE BÜYÜYECEK

Projeyi büyütmeyi hedefleyen Kaymakam, “İlerleyen zamanlarda, gençlerimizin enerjisi biraz daha arttığında, sabah namazının akabinde çeşitli sosyal faaliyetler yapmayı da planlıyoruz. Namazdan sonra doğa yürüyüşü, tarihi Zerzevan Kalesi’nde gökyüzü sohbetleri, kitap okuma ve benzeri etkinlikler planlıyoruz” ifadesini kullanıyor.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler
Kaymakam her hafta sabah namazında gençlerle buluşuyor Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum