‘Camiler manevi bir okul, din görevlileri gönüllü birer öğretmen’;

‘Camiler manevi bir okul, din görevlileri gönüllü birer öğretmen’

Camiler ve Din Görevleri Haftası Münasebetiyle Halfeti İlçe Müftüsü Muhammed Ahıskalı, Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan’ı makamında ziyaret etti....

“1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeniyle İlçe Müftüsü Muhammed Ahıskalı ve beraberindeki din görevlileri Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette İlçe Müftüsü Muhammed Ahıskalı, her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftasının bu yılki temasının Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından “Peygamberimiz, Cami ve İrşat” olarak belirlendiğini ifade etti.

Ahıskalı hafta münasebetiyle yapılacak etkinlikler hakkında Kaymakam Erdoğan’a bilgiler verdi.

Resim

KİTAP HEDİYE ETTİ

İlçe Müftüsü Muhammed Ahıskalı günün anısına Kaymakam Erdoğan’a kitap takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erdoğan, İlçe Müftüsü nezdinde tüm din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik etti.

Kaymakam Erdoğan, camilerin yaradan ile insan arasındaki kulluk bağlarını pekiştiren, manevi huzura kavuşturan, birlik ve beraberliği güçlendiren, insanları hayata hazırlayan ve 365 gün açık olan manevi birer okul olduğunu belirtti. Erdoğan, din görevlilerinin de toplumun her kesiminin her türlü ihtiyacında yardımına koşan, doğum ile ölüm arasında insanlara yol göstermeyi ve yardımcı olmayı vazife bilen gönüllü birer öğretmen olduğunu kaydetti.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum