Ayağı kesik teyzeyle yerde oturdu;

Ayağı kesik teyzeyle yerde oturdu

Konya Çeltik Kaymakamı İbrahim Şahin, hane ziyaretleri kapsamında evlere misafir oldu. Bir ayağı kesik Fatma teyzeyle yerde oturarak sohbet eden Kaymakam Şahin’e, ziyaret ettiği Alzheimer hastası Cennet teyze sürekli, ‘Sen kimsin’ diye sordu....

Çeltik Kaymakamı İbrahim Şahin, hane ziyaretlerine bu hafta mahallelerde ikamet eden vatandaşların evlerini ziyaret ederek devam etti.

Ziyarette vatandaşların evlerine konuk olan Kaymakam İbrahim Şahin, ailelerle yakından ilgilenerek talep ve sorunlarını dinledi.


AYAĞI KESİK FATMA TEYZEYİ DİNLEDİ

Şeker hastalığından bir ayağı kesik olan ve tek başına yaşayan Fatma Türkmen teyzenin yerde yanına oturarak sohbet eden Kaymakam Şahin, hastalığı hakkında bilgi aldı.

Yaşlı aylığı ve Sosyal Yardımlaşma Vakfından aldığı destekle geçinmeye çalışan Fatma teyzenin sıkıntılarına ortak olan Şahin, teyzenin temizlik işleri ve bakım hizmetlerini Vefa Projesi kapsamında takip edeceklerini kaydetti.


ALZHEİMER HASTASINDAN KAYMAKAMA: SEN KİMSİN?

Yine tek başına yaşayan ve herhangi bir geliri olmayan 82 yaşındaki Alzheimer hastası Cennet Karşıyakalı’yı da ziyaret eden Kaymakam Şahin, sohbet etmekte bir hayli zorlandı.

Cennet teyze kaymakamın adını ve görevini birkaç kez söylemesine rağmen birkaç dakikada bir unutarak Kaymakama, ‘Sen kimsin?’ diye sordu.

Kaymakam Şahin, Cennet teyzenin de bakım ve temizlik hizmetleri ile ihtiyaçlarını kaymakamlıkça karşılayacaklarını belirtti.

Resim

DEVLETİN ŞEFKAT ELİ

Şahin, diğer ziyaretlerinde de aile bireylerinin sağlık durumları hakkında bilgiler aldı.

Kaymakam Şahin, “Vatandaşlarımızı hanelerinde ziyaret ederek hasbihal etmek ve onları dinlemek, kamu hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak, devletimizin şefkatli elinin yanlarında olduğunu hissettirmek amacıyla ziyaret ediyoruz” dedi.

EN ÖNEMLİ GÖREVİMİZ

Kaymakam Şahin, “Vatandaşlarımızın problemlerini çözmek bizim en önemli görevimiz. Sorunların çözümü için kanunlar çerçevesinde devletimizin her türlü imkânını seferber edeceğimizden vatandaşlarımızın şüphesi olmasın" diye konuştu.

Kaymakam ziyaret sırasında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdüresi Meryem Sevinç de eşlik etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum