Vali Atay, sahil güvenlik botuyla denize açıldı;

Vali Atay, sahil güvenlik botuyla denize açıldı

Düzce Valisi Cevdet Atay, Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can, Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve kurum amirleri ile birlikte Sahil Güvenlik Botu ile denize açılarak sahil şeridinde incelemelerde bulundu....

Resim

Bir dizi ziyaret için Akçakoca'ya giden Vali Cevdet Atay, Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can, Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve kurum amirleri ile birlikte, bir süre önce restorasyonu tamamlanarak ziyarete açılan Fakıllı Mağarası’nda incelemede bulundu.

Resim

Atay, “T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın katkıları ile yapılan çevrenin doğal yapısı korunarak tamamlanan restorasyon ve çevre düzenlemesi ile çok güzel ve etkileyici bir görünüm kazanmış. Akçakocalıları ve ilçemizi ziyarete gelen vatandaşlarımızın burayı ziyaret etmeye davet ediyorum” dedi.

Vali Atay ziyaretlerinin devamında, beraberindekilerle birlikte, Sahil Güvenlik Botu ile denize açılarak Akçakoca sahil şeridinde incelemelerde bulundu.

Resim

Sahil şeridinde gerçekleştirdiği incelemeler sonrası, balıkçı teknelerinde çalışan personeli ziyaret eden Vali Atay, işlerinde kolaylıklar diledi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum