Köylerin sorunlarını ilk ağızdan öğrendi;

Köylerin sorunlarını ilk ağızdan öğrendi

Gaziantep Nurdağı Kaymakamı Sinan Korkmaz, ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek, muhtarlar ve vatandaşlardan sorun ve talepleri dinledi. Korkmaz, iletilen sorunların çözümü noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi....

Nurdağı Kaymakamı Sinan Korkmaz, sorunları ilk ağızdan öğrenmek için ilçedeki köy ve mahalleri ziyaret etmeyi sürdürüyor.

Kaymakam Korkmaz, köy ve mahalle ziyaretleri kapsamında son olarak, İncirli, Tüllüce, İçerisu, Kırışkal, Yaylacık ve Balıkalan mahallerini ziyaret etti.

Resim

KURUM AMİRLERİNE TALİMAT VERDİ

Ziyaretlere Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak ve kurum amirleri de eşlik etti.

Mahalle ziyaretlerinde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Korkmaz, mahallelerin istek ve sorunlarını ilk ağızdan öğrenme fırsatı buldu.

Toplantılarda notlar alarak iletilen taleplerin takipçisi olacağını belirten Kaymakam Korkmaz, sorunların çözümü için ilgili kurum amirlerine talimat verdi.

Resim

VATANDAŞ ODAKLI HİZMET ANLAYIŞI

Vatandaş odaklı hizmet anlayışı ve ’İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ felsefesi ile vatandaş memnuniyetini, huzurunu, güvenliğini, mutluluğunu ve yaşam kalitesinin arttırılmasını hedeflediklerini belirten Kaymakam Korkmaz, kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve daha hızlı sunulmasını sağlamak amacıyla köy ziyaretlerine devam ettiğini kaydetti.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum