Sporun zirvesindeki Yiğidolora ödül;

Sporun zirvesindeki Yiğidolora ödül

Uluslararası müsabakalarda ülkemizi başarıyla temsil eden ve derece alan Sivaslı sporcular, ‘Amatör Spor Haftası’ kapanış töreninde ödüllendirildi....

Programa Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, il protokolü ile birlikte, Şampiyon Taha Akgül ve milli sporcular katıldı.

‘Zirvedeki Yiğidolar’ sloganıyla düzenlenen ve 18 Sivaslı sporcunun ödüllerini aldığı gecede konuşan Vali Şimşek, “İlimizi ve ülkemizi uluslararası alanda temsil eden sporcularımızı ve onları yetiştirip bugünlere taşıyan antrenörlerimizi bu vesile ile yürekten kutluyorum” dedi. 3. kez Dünya Şampiyonu olarak göğsümüzü kabartan Taha Akgül'ü kutlayan Vali Şimşek, "Şampiyonlukları ile hem memleketimizi hem de ülkemizi sevince boğan Taha kardeşim, bizlere büyük gurur yaşattı. Kendisini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Resim

HEDEFLERİMİZE BİR BİR ULAŞIYORUZ

Programda Konuşan Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, “Hedeflerimize bir bir ulaşıyoruz. Başarı salon hoca ve başarı hepsi bir bütün. Taha Akgül de bizleri bu günde yalnız bırakmadı. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Sırbistan'da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda serbest stil 125 kilo finalinde Moğol rakibi Munkhtur'u 6-2 yenerek bayrağımızı göndere çektiren milli güreşçi Taha Akgül ise “19 yaşına kadar ben de Sivas’taydım. Çalışmak lazım. Benim uzun süre hiç madalyam yoktu. Ama daha sonra üniversiteyi kazandım. Sonrasında madalyalar gelmeye başladı. Siz emeğinizi verin. Sizlerde Sivas’a büyük başarılar kazandıracaksınız.” dedi.

Resim

Başkan Bilgin ise, “Sağlıklı bir yaşam için sporu teşvik etmek amacıyla çalıştıklarını, dünya genelinde yapılan müsabakalarda dereceye girerek bayrağımızı göndere çeken sporcularımızı kutluyorum” diye konuştu.

Programda il protokolü başarılı olan sporculara ödüllerini takdim etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum