Kaymakamlarla ‘Gökler Çiçek Açıyor’;

Kaymakamlarla ‘Gökler Çiçek Açıyor’

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in Ali Dağı'ndan yamaç paraşütü ile uçması ile başlayan ‘Gökler Çiçek Açıyor’ projesine kaymakamlar da dahil oldu. Proje kapsamında Yahyalı, Talas, Felahiye ve İncesu kaymakamları paraşütle uçuş deneyimi yaşadı....

Resim

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in öncülük etmesiyle başlayan Ali Dağı'ndan Yamaç Paraşütü ile uçuş deneyimine vatandaşlarla birlikte kamu kurumlarının yöneticileri de katıldı. Vali Çiçek’in paraşütle uçmasının ardından Jandarma Komutanı Yüksel Yiğit, il müdürleri, MHP il başkanı ve iş insanları ile devam eden ‘Gökler Çiçek Açıyor’ projesiyle Kayseri turizmi ülke gündemine geldi.

Kayseri’yi ön plana çıkarmak, ülke gündeminde yer edinmesini sağlamak ve yamaç paraşütü farkındalığını artırmak amacıyla ‘Akşam Sefası Çiçeği’nin tohumları Ali Dağı eteklerine bırakılıyor.


KAYMAKAMLAR PARAŞÜTLE UÇTU

Bu kapsamda Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya, Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez, Felahiye Kaymakamı Fatih Ayaz ve İncesu Kaymakamı Aydın Göçer, yamaç paraşütü yaparak ellerindeki çiçek tohumlarını gökyüzüne bıraktı.

Bu anlamlı projede yer aldığı için mutlu olduğunu ifade eden Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya, projeyi başlatan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’e teşekkür etti.

YERYÜZÜNE TOHUMLARIMIZI SAÇTIK

Felahiye Kaymakamı Fatih Ayaz da, “Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’in himayelerinde "Gökler Çiçek Açıyor" projesi kapsamında bugün Ali Dağı’ndan uçarak yeryüzüne tohumlarımızı saçtık. Bu anlamlı proje için Sayın Valimize şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

HERKESE TAVSİYE EDİYORUM

Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez de, “Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’in Ali Dağı’nda yamaç paraşütü ile uçmasıyla başlayan Gökler Çiçek Açıyor Projesi kapsamında Kayseri Yamaç Paraşütçüler Derneği Başkanı Serdar Sarıçam’ın organizasyonuyla uçarak bu muhteşem heyecanı yaşadık. Herkese tavsiye ediyorum” ifadesini paylaştı.


YÜKSEKLİK KORKUSU OLAN BİRİSİ YAPTIYSA…

İncesu Kaymakamı Aydın Göçer ise, “Bugün Valimiz Gökmen Çiçek’in teşvik ve destekleriyle Ali Dağı’nda yamaç paraşütü yaptık. Benim gibi yükseklik korkusu olan birisi yaptıysa herkes yapabilir:) Çok keyifliydi herkese tavsiye ederim” ifadesini paylaştı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum