Vali Sonel: Dua almak önemli;

Vali Sonel: Dua almak önemli

Her hafta çarşamba günlerini “Halk Günü”ne ayırarak, vatandaşların sorun, şikâyet ve taleplerini dinlemeye özen gösteren Ordu Valisi Tuncay Sonel, gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantısında 214 vatandaşın sorununu çözmek için çaba sarf etti....

Toplantıya katılan vatandaşlarla bir süre sohbet ederek hal ve hatırlarını soran Vali Tuncay Sonel, vatandaşlar tarafından kendisine iletilen taleplerin ivedilikle yerine getirilmesi için gayret gösterdi.

Aileleriyle birlikte “Halk Günü” toplantısına gelen çocuklara kitap ve oyuncak armağan ederek sevinçlerine ortak olan Vali Tuncay Sonel, vatandaşlara ise çay ve simit ikramında bulundu.

Resim

ÇAY SİMİT İKRAM ETTİ

Vali Tuncay Sonel, hayırsever iş insanlarının destekleri alınan ve her hafta düzenli dağıtılan alışveriş kartlarına ek olarak öğrencileri olan aileler için kırtasiye çekleri, çocukların kıyafetlerine kadar yardımcı olmaya çalıştı. Ayrıca sağlık yardımı, iş konusu, yol sorunu gibi konularda da vatandaşların sorunlarını çözmek için ekibiyle birlikte çalışmaların yapılması talimatını verdi.

Resim

‘BABA VALİ’YE TEŞEKKÜR

Toplantıya katılan vatandaşlar ise Vali Tuncay Sonel’e teşekkürlerini ileterek, “Allah sizlerden razı olsun. Baba vali bizlerin sorunlarını gideriyor” diyerek, duygularını dile getirdi.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum