Kütüphane ve Bilişim Sınıfı açılışını çocuklarla birlikte yaptı;

Kütüphane ve Bilişim Sınıfı açılışını çocuklarla birlikte yaptı

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Çocuk Evleri Sitesi bünyesinde koruma ve bakım altında bulunan çocuklar için kurulan “Kütüphane ve Bilişim Sınıfı”nın açılışını çocuklarla birlikte yaptı....

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Melahat Hulusi Datenin Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü bünyesinde koruma ve bakım altında bulunan çocuklar için kurulan “Kütüphane ve Bilişim Sınıfı”nın açılışını yaptı.

Kütüphane ve bilişim sınıfının kurlumu için Tapu Kadastro 14. Bölge Müdürlüğü, Edirne Tapu Müdürlüğü, Edirne Kadastro Müdürlüğünün katkıları ile Edirne, Tekirdağ, Kırklareli ve ilçelerindeki Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinden temin edilen eşyalar Edirne’ye getirtildi.

Getirtilen bu eşyalar ile sınıfın geri kalan ihtiyaçları da ayrıca tamamlanarak çocuk sitesindeki bir oda, “Kütüphane ve Bilişim Sınıfı” olarak dizayn edildi.

Resim

Kurdele kesimini ve sınıfın açılışını çocuklar ile birlikte yapan Vali Kırbıyık, daha sonra çocuklar ile sohbet etti ve birlikte kitap okudu.

Bilişim Sınıfı içerisinde, 10 adet bilgisayar ve bilgisayar çevre birimleri, Kütüphane içerisinde de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından önerilen yüzlerce kitap yer alıyor.

Resim

Gerçekleşen açılışa; Edirne Vali Sayın H. Kürşat Kırbıyık, Vali Yardımcıları Ali Uysal ve Zafer Karamehmetoğlu, İl Jandarma Komutanı Taşkın Keleş, İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar, Tapu Kadastro 14. Bölge Müdürü Hayrullah Akdemir, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, Tapu Müdürü Şahan Fındık, Kadastro Müdürü Mehmet Çiçek, Melahat Hulusi Datenin Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Sermin Dağ Tarlacı, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Derya Dilek Budak, çocuklar ve görevli personeller katıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum