Kangal Kaymakamı Sungur, Şanlıurfa Vali Yardımcılığı’na atandı;

Kangal Kaymakamı Sungur, Şanlıurfa Vali Yardımcılığı’na atandı

Sivas Kangal Kaymakamlığı’nı 13 aydır yürüten Ahmet Fatih Sungur, Şanlıurfa Vali Yardımcısı olarak görevlendirildi....

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Kangal Kaymakamı iken Şanlıurfa Vali Yardımcılığı görevine atanan Ahmet Fatih Sungur'u makamında kabul ederek başarı belgesi takdim etti.

Sungur, ilçedeki kamu kurumları ile esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek Kangal’a veda etti.


VEDA MESAJI YAYINLADI

Bir veda mesajı yayınlayan Sungur, “13 aydır hizmet etmekten ve görev yapmaktan onur duyduğum Sultan şehir Sivas'ın marka ilçesi Kangaldan Şanlıurfa Vali Yardımcılığına atanmam nedeniyle ayrılıyorum” dedi.

ResimKANGALLILARIN TAKDİRİ HER ŞEYİN ÜZERİNDE

Sungur, mesajında şu ifadeleri paylaştı: “Göreve ilk geldiğimiz günden bugüne kadar devletimin bana verdiği görev ve sorumluluk bilinciyle yasalara ve mevzuatlara uygun olarak her daim birlik ve beraberlik çatısı altında vatandaşlarımıza tüm kurum ve kuruluşlarımız ile koordinasyon içerisinde çalışarak hizmet etmekten, sorunların çözümüne katkı sağlamaktan büyük onur ve mutluluk duymaktayım. Yaptığımız tüm hizmetlerde devletimizin sıcak ve güler yüzünü göstermeye ve her zaman kapılarımızı, gönüllerimizi herkese açık tutmaya özen gösterdik. Bu hususta siz değerli Kangallı hemşehrilerimin takdiri her şeyin üzerindedir.”

Resim

ALLAHA EMANET OLUN

Sungur, birlikte görev yaptığı mesai arkadaşlarına ve kendisine destek veren vali, belediye başkanı, muhtarlar ve Kangal halkına teşekkür etti.

Sungur, “Kangal ilçemize veda ediyor, güzide memleketimizin her neresinde olursam olayım gönül kapımızın siz değerli Kangallı hemşehrilerimize her zaman açık olduğunu ifade ederek sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 'Bâki kalan bu kubbede hoş bir sadâ imiş' Hepiniz Allah’a emanet olunuz. Hoşçakalın” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum