‘Muhtarlar demokrasinin temel taşı’;

‘Muhtarlar demokrasinin temel taşı’

Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçede bulunan muhtarları Belediye Başkanlığında ağırladı....

Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan “Çelenk Sunma” töreninden sonra Türkiye Muhtarlar Federasyonu Nusaybin Şubesi Başkanı Mehmet Latif Aslan ve beraberindeki muhtarlar, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı’nı ziyaret etti.

Tüm Muhtarların Muhtarlar Günü’nü kutlayan Kayabaşı, muhtarların demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu belirtti.

Devletimiz ve milletimiz adına özveriyle çalışan tüm muhtarların Muhtarlar Günü’nü tebrik eden Kayabaşı, Kaymakamlık, Belediye ve ilçemizdeki tüm kurumlar olarak muhtarlarla sürekli irtibat halinde olduklarını ifade etti. Merkez veya kırsal mahalle ayırımı yapmadan tüm muhtarlarla aktif bir şekilde çalıştıklarını kaydeden Kayabaşı daha sonra yapılan çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verdi.

Resim

KIRSAL MAHALLERE 120 KM ASFALT

Mardin Valisi/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mahmut Demirtaş’ın destekleriyle Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde 120 kilometre asfalt çalışmasının devam ettiğini hatırlatan Kayabaşı, “Bu sezon çok yoğun bir sezon geçirdik. Kırsal Mahallelerimizde 120 kilometre yol yapıyoruz. Nusaybin’de şuana kadar bu yoğunlukta bir asfalt çalışması yapılmamıştı. Bununla birlikte ilçe merkezimizde de vatandaşlarımız için büyük ihtiyaç olan Devlet Hastanesi Yolu ve çevresinde asfalt çalışmaları tamamlandı. Yollarımız vatandaşlarımızın hizmetine açıldı. Hizmetlerimiz aksamadan devam ediyor” dedi.

Resim

Kayabaşı’nın konuşmasından sonra mahalle muhtarları tek tek söz alarak talep ve önerilerini dile getirdi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum