Yolun karşısındaki yurda geçerken kazada can verdi;

Yolun karşısındaki yurda geçerken kazada can verdi

Üniversite okumak için İstanbul’dan Erzincan’a giden Bilgisayar Mühendisliği birinci sınıf öğrencisine, otobüsten indikten sonra yolun karşısında bulunan öğrenci yurduna geçmeye çalışırken otomobil çarptı. Hayatını kaybeden öğrenciyi Erzincan’dan İstanbul’a Vali Mehmet Makas ve kent protokolü uğurladı....

Geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Oğulcan Derya'nın cenazesi Erzincan Valisi Mehmet Makas ve il protokolü tarafından hastane morgundan alınarak dualar eşliğinde İstanbul’a uğurlandı. Vali Makas, “Oğulcan Derya kardeşimin naaşını memleketine uğurladık, İlim yolunda vefatı ile şehittir inşallah. Başta ailesi olmak üzere, tüm EBYÜ camiasına ve arkadaşlarına sabırlar diliyorum. Mekanı Cennet olsun. Rabbim bu şekilde kazalara bir daha yaşatmasın” dedi.

Resim

KALDIĞI YURDA ULAŞAMADI

Kaza, önceki gün gece saatlerinde Erzincan-Sivas kara yolu üzerinde meydana geldi. Binali Yıldırım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 1. sınıf öğrencisi Oğulcan Derya (23), Ulalar Mahallesi mevkiinde, 2 arkadaşıyla birlikte yolun karşısında bulunan KYK Piri Sami Erkek Öğrenci Yurdu'na geçmek istedi. Bu sırada M.S'nin (20) kullandığı 06 BBK 789 plakalı otomobil, Derya'ya çarptı. Ağır yaralanan öğrenci, ambulansla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Derya, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Araç sürücüsü M.S. gözaltına alındı.


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum