İl Nüfus Müdürleri Ayvalık’ta eğitim seminerinde;

İl Nüfus Müdürleri Ayvalık’ta eğitim seminerinde

Balıkesir’deki Vilayetler Birliği’ne ait Ayvalık Ve Hotels, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 5 gün sürecek hizmet içi eğitim seminerine ev sahipliği yaptı....

Resim

İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil, seminerin açılışında yaptığı konuşmada, "İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürleri Hizmet İçi Eğitim Semineri açılış programına katıldık. Eğitimin kıymetli müdürlerimiz için faydalı olmasını diliyorum. Kurumların atılım göstermesi, teknolojik dönüşüm kadar yöneticilerinin donanımlı ve vizyoner olmasını da gerektirir" dedi.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak da, programın Balıkesir'de yapılmasından memnuniyet duyduğunu ifade ederek, seminerin başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

Resim

SÜREKLİ YENİLENEREK GELİŞEĞİZ

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, nüfus ailesinde eğitimin önemine vurgu yaparak, sürekli yenilenerek gelişeceklerini söyledi. Genel Müdür Aygöl, seminerin il müdürlerine ve nüfus ailesine hayırlı olmasını diledi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil'in katılımıyla Ayvalık Vilayetler Evi Oteli'nde gerçekleştirilen seminerin açılışına Vali Hasan Şıldak, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ali Yıldız ve İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürleri katıldı.



Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum