Köy meydanında Halk Toplantısı;

Köy meydanında Halk Toplantısı

Ağrı Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Karali, Yukarı Dalören Köyü’nde düzenlenen Halk Toplantısı’na katılarak, köy halkının taleplerini dinledi....

Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Mustafa Karali Başkanlığında ve tüm kurum amirlerinin katılımıyla Yukarı Dalören Köyü’nde vatandaşlar ile bir araya gelindi.

Resim

Halk toplantısında kurum amirleri tarafından yürütülen ve planlanan iş ve işlemler ile alakalı bilgilendirme yapılırken, vatandaşların talep ve beklentileri değerlendirildi.

Toplantının hayırlı sonuçlara yol açması temennisinde bulunan Kaymakam Karali, katkılarından dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti.

Resim

KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM ETTİ

Kaymakam Karali, Tazekent, Ulukent, Aşağı Dalören, Yukarı Dalören, Mollakara, Oğuloba, Yolcupınar, Gedik, Yanıkçukur, Mutlu ve Karataş köylerine ziyaret gerçekleştirdi.

Resim

Ziyaretlerde muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Karali, köylerin ihtiyaçları hakkında köylülerle fikir alışverişinde bulundu.

Resim

ÖĞRENCİLERE ÇİKOLATA DAĞITTI

Kaymakam Karali, köy ziyaretleri esnasında Yukarı Dalören İlkokulunu da ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilere bir araya gelen Kaymakam, bir süre öğrencilerle muhabbet etti. Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla Aslan ve okul idarecileri de eşlik etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum