Gençler Cumhuriyet Koşusu’na 300 metre önde başlayan protokolü geçti;

Gençler Cumhuriyet Koşusu’na 300 metre önde başlayan protokolü geçti

Şanlıurfa Hilvan’da ilk kez düzenlenen Cumhuriyet Koşusu’na Kaymakam Coşkun Doğan ve ilçe protokolü de katıldı. Gençlerin, koşuya 300 metre önde başlayan protokolü geçmesi renkli görüntülere sebep oldu....

Tüm yurtta Cumhuriyetin kuruluşunun 99. yıl dönümü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlenirken bu etkinliklerden bir tanesini de Şanlıurfa Hilvan'da yapılan "Cumhuriyet Koşusu" oldu.

Hilvan Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen Çelenk Sunma Töreninin ardından Hilvan protokolü öğrenciler ile beraber Veli Bakan kavşağından Hilvan Gençlik Merkezine kadar koştu.


PROTOKOL YARIŞA 300 METRE ÖNDE BAŞLADI

Yarışa 300 metre önde başlayan protokolü yakalayarak geride bırakan ortaokul ve lise öğrencileri damgasını vurdu.

Hilvan'da ilki düzenlenen Cumhuriyet Koşusuna İlçe Kaymakamı Coşkun Doğan'ın yanı sıra Jandarma Komutanı Halil İbrahim Yavuzkurt, Emniyet Müdür Vekili Yakup Çalış, İlçe Mal Müdürü Murat Erboyaci, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Abdurrahman Kaya ve çok sayıda ortaokul ve lise öğrencisi katıldı.

DEREYE GİRENLERE MADALYA

Dereceye giren öğrencilere madalyaları ilçe kaymakamı ve yarışa katılan daire amirleri tarafından takdim edildi. Diğer öğrencilere ise kek ve meyve suyu ikramı yapıldı.

Hilvan'da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yarın yapılacak olan programla devam edecek.


YANIMIZDAN FİŞEK GİBİ GEÇTİNİZ

Ödül töreninde öğrencilere seslenen Kaymakam Coşkun Doğan, "Arkadaşlar, sizlere helal olsun! Yanımızdan fişek gibi geçtiniz. İnşallah bu atikliğinizi ve çevikliğinizi Cumhuriyetimizi koruma, kollama ve yüceltme görevinizde de gösterirsiniz. Hepinizi tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum