2200 rakımlı Kartal Gölü’ne Türk bayrağı açıldı;

2200 rakımlı Kartal Gölü’ne Türk bayrağı açıldı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yurt genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Denizli Beyağaç’ta 2200 metre rakımda bulunan Kartal Gölü’ne Türk bayrağı açıldı....

Cumhuriyetin kuruluşunun 99. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Beyağaç Kaymakamı Ferdi Akgün, Belediye Başkanı Mustafa Akçay, kurum amirleri, muhtarlar ve vatandaşların katılımlarıyla çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Resim

99. YILIN GURUR VE MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Kaymakam Akgün, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde ,silah arkadaşları ve yüce ulusumuzun kahramanca mücadelesi sonucu Kurtuluş Savaşı’nı kazanarak, bunu Cumhuriyetle taçlandırdığı günün 99. yıldönümünü kutlamanın gururu ve mutluluğu içeresindeyiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyor; tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

Resim

Kutlamalar kapsamında Kartal Gölü Anıt Ağaçları Ormanında Doğa ve Cumhuriyet yürüyüşü düzenlendi. Ardından 2200 metre rakımlı Kartal Gölü’nde Türk Bayrağı açıldı.


Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum