“Vatandaşla kucaklaşmak görevimiz”;

“Vatandaşla kucaklaşmak görevimiz”

Muş Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, Kurganlı Köyü’nde vatandaşlar ile bir araya gelerek talep ve sorunlarını kendilerinden dinledi....

Kurganlı Köyünü ziyaret eden Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, köyün ihtiyaçları konusunda köy muhtarı başta olmak üzere köylüler ile taziye evinde bir araya gelerek vatandaşların taleplerini kendilerinden dinledi.


İlçe köy ziyaretlerini göreve başladığı günden itibaren yerine getiren Kaymakam Ocak, şehit ve gazi yakınları ile birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşların da sorunlarını dinleyerek istenilen taleplerin yerine getirilmesi için vatandaşların sorunlarını not alıp ilgili kurumlarla görüştü.

Ocak, KÖYDES kapsamında yollar ve içme suyu başta olmak üzere köyün fiziki koşullarının da iyileştirilmesi için 2023 yılında proje içerisine alınacağı bilgisini köylüler ile paylaştı.


YERİNDE DENETLEYİP İNCELEME YAPTI

Kaymakam Ocak, "İlçe köy ziyaretleri kapsamında köylerimizi yerinde görmek, vatandaşlarımızın bizlerden olan ihtiyaç ve taleplerini kendilerinden dinlemek ve göreve yeni başladığım ilçede kendilerini tanımak için köy ziyaretlerine başladık. 2023 KÖYDES projeleri kapsamına almak için köylerimizdeki sorunları yerinde denetleyip inceleme fırsatı yakalıyoruz. Vatandaşlarımız ile kucaklaşmak varsa sorunlarını gidermek görevimizin gerekliliğidir" dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum