Madenciler Günü’nde maden şehitlerine karanfil;

Madenciler Günü’nde maden şehitlerine karanfil

Zonguldak Karadeniz Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nde şehit madencilerin mezarlarına karanfil bırakarak dua etti....

Resim4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nde Zonguldak Karadeniz Ereğli’deki Kandilli Maden Şehitliği’nde şehit madenciler anıldı. Şehit madenciler için mezarlara karanfiller bırakılırken, dualar okundu.

Karadeniz Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Madenciler Günü’nde şehit madencileri rahmetle andı.

Resim

MADENCİLER ANISINA KOŞU

Kaymakam Mehmet Yapıcı, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nde Madenciler anısına Kandilli’den başlayıp Kdz. Ereğli Anıt Önü’nde bitecek olan yol koşusunun startını ilçe protokolü ile birlikte verdi.

Kaymakam Yapıcı, dünyanın en zor ve en anlamlı mesleğini yapan, yerin metrelerce altında dayanışma, birlik ve beraberliğin en anlamlı örneğini gösteren madencilerin ilçe, il ve ülkenin bugünlere gelmesinde büyük emekleri olduğunu belirtti.

Resim

HER TÜRLÜ KAZADAN UZAK…

Yapıcı, “Kalkınmanın ve gelişmenin temel dinamiği olan enerji ve tabii kaynaklara duyulan ihtiyaç her geçen gün daha da artmaktadır. Bu kaynakların en doğru biçimde ekonomiye kazandırılması için atılan her adım, güçlü ve müreffeh bir ülkenin de en büyük teminatıdır. Tüm madencilerimizin 4 Aralık Madenciler Gününü kutluyor, her türlü kazadan ve olumsuzluktan uzak, iş güvenliği ve sağlığı içerisinde bir çalışma ortamı ile aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yaşam diliyor, mesleğini yaparken hayatını kaybeden maden şehitlerimizi de rahmetle anıyorum” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum