İhtiyaç sahibi aileyi eve kavuşturacak;

İhtiyaç sahibi aileyi eve kavuşturacak

Geçtiğimiz nisan ayında evi yanan bir aileye imece usulü ev yaptıran Kastamonu Şenpazar Kaymakamı Emre Kazanasmaz, şimdi de engelli bir aileyi eve kavuşturmak için kolları sıvadı. Ev ihtiyacı olan 5 aile tespit eden Kaymakam Kazanasmaz, sırayla yaptıracağı evlerin inşaatlarını takip ediyor....

ResimİHTİYAÇ SAHİPLERİNİ EV SAHİBİ YAPIYOR

Şenpazar Kaymakamı Emre Kazanasmaz, devlet millet kaynaşmasına örnek olacak şekilde hayırseverlerin de desteğiyle ihtiyaç sahiplerini ev sahibi yapıyor. Geçtiğimiz nisan ayında Dördül köyünde evi yanarak küle dönen bir Osman ve Hatice Can çiftini hayırseverlerin desteğiyle ev sahibi yapıp 3 ay önce evi teslim eden Kaymakam Kazanasmaz, şimdi de Şenpazar Aybasan Köyü’nde engelli bir aileyi ev sahibi yapmak için kolları sıvamış durumda.

Resim

ENGELLİ AİLEYİ EVE KAVUŞTURACAK

Baba ve iki evladı engelli olan ihtiyaç sahibi üç kişilik aile için yapılacak evin ocak sonuna yetiştirmeye çalışan Kaymakam, evin inşaatında inceleme yaptı.

Kaymakamlık, muhtarlık ve hayırseverler ile birlikte ihtiyaç sahibi vatandaş için yapılacak evin çalışmalarını yerinde gören Kazanasmaz, yılbaşı akabinde aileyi yeni evlerine yerleştireceklerini söyledi.

Resim

5 AİLE TESPİT ETTİK

İhtiyaç sahibi 5 hane belirlediklerini, kaymakamlık ve hayırseverler aracılığıyla sırasıyla bu ailelerin evlerini tamamlayacaklarını belirten Kazanasmaz, üçüncü evin Şenpazar Büyükmutlu Köyü’nde yapılacağını kaydetti.

Emre Kazanasmaz, kaymakamlık olarak ihtiyaç sahibi ailelere yardımcı olmak için gayretlerinin süreceğini vurguladı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum