“Çiftçilerimize muavenete müdavemet edeceğiz”;

“Çiftçilerimize muavenete müdavemet edeceğiz”

Diyarbakır Çüngüş Kaymakamı Tuncay Kaldırım, çiftçilere yüzde 70 hibeli 1932 adet fıstık fidanı dağıtım törenine katılarak, “Çiftçilerimize muavenete ve tarımsal istihsale müdavemet edeceğiz” dedi....

Fidan dağıtım törenine Çüngüş Kaymakamı Tuncay Kaldırım, Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Deniz Yıldırım ve yetiştiriciler katıldı.

Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesinin alt projesi olan Sert Kabuklu Meyveler Projesi kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığı ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin finansmanı ile 9 üreticiye 69 dekarlık alanına tesis edilmek üzere % 70 hibe ile ayni olarak temin edilen 1932 adet fıstık fidanları hak sahiplerine teslim edildi.

Resim

TARIMSAL İSTİHSALE MÜDAVEMET EDECEĞİZ

Kaymakam Kaldırım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Çiftçilerimize 1932 adet fıstık fidanı tevzi ettik. 9 çiftçimize 69 dekarlık alana dikilmek üzere edilmek üzere % 70 hibeli olarak temin edilen 1932 adet fıstık fidanları hak sahiplerine teslim edildi. Çiftçilerimize muavenete ve tarımsal istihsale müdavemet edeceğiz” ifadesini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum