Gece boyunca sahadaydı;

Gece boyunca sahadaydı

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, sağanak yağışın etkisini tekrar göstermesiyle birlikte, yağmurun ikinci bir olumsuzluğa sebebiyet vermemesi için incelemelerini artırdı....

Resim

YAĞIŞ GECE TEKRAR ETKİSİNİ GÖSTERDİ

Şanlıurfa’da sağanak yağış dün gece tekrar etkisini gösterdi. Tüm ekipler sabaha kadar çalıştı. Gelen lokal ihbarlar titizlikle değerlendirilerek gerekli müdahaleler yapıldı.

Resim

GECE BOYUNCA İNCELEME

Vali Salih Ayhan, sağanak yağışın etkisini göstermesiyle birlikte selden olumsuz etkilenen bölgelerde saha ziyaretlerini artırdı.

Karşıyaka Mahallesi gibi kritik yerlere  ziyaret gerçekleştiren Vali Ayhan, selden etkilenen bölgelerde yağmurun ikinci bir olumsuzluğa sebebiyet vermemesi adına incelemelerde bulundu.

Resim

DEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYALIM!

Sabah olunca yağmur etkilerini tekrar sahada gözlemleyen Ayhan, vatandaşların resmî uyarıları dikkate almaları ve tedbiri elden bırakmamalarını istedi.

Vali Ayhan, “Dün gece etkisini artıran sağanak yağışın oluşturabileceği sorunları engellemek adına, tüm ekiplerimiz sabaha kadar sahadaydılar. Gelen lokal ihbarlar titizlikle değerlendirilip gerekli müdahaleler yapıldı. Lütfen tedbiri elden bırakmayalım” dedi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum