Tunahan Nas;

Tunahan Nas

Pütürge Kaymakamı...

1995 yılında Bolu’da doğan ve Tekirdağ’ın Malkara ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Tunahan NAS, ilköğretimi Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde, liseyi Tekirdağ Fen Lisesi’nde tamamladıktan sonra 2019 yılında tam burslu olarak okuduğu Yeditepe Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden onur derecesi ile mezun olmuştur.

      2019 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine Edirne Kaymakam Adayı olarak intisap etmiştir. İl Merkez Stajını tamamlamasının ardından sırasıyla Tekirdağ ve Bolu illerinde Mülkiye Müfettişi Refakatinde Teftiş Stajını, Afyonkarahisar/Emirdağ ve Antalya/Kemer ilçelerinde Kaymakam Refikliği Stajını tamamlamıştır.

      Afyonkarahisar/Hocalar ve Aksaray/Gülağaç ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptıktan sonra yurt dışı stajı için İngiltere’ye giden Tunahan NAS yaklaşık 7 ay boyunca City University of London’da yabancı dil eğitimi almıştır. Yurda dönüşünün ardından 3 ay süreyle Erzurum/Tekman Kaymakam Vekili olarak görev yapan Kaymakamımız sonrasında Ankara’da düzenlenen 108.Dönem Kaymakamlık Kursu’nu üstün başarıyla tamamlayarak 18.09.2023 tarihli İçişleri Bakanlığı oluru ile Sultandağı Kaymakamı olarak atanmıştır. 02.07.2024 tarihli Kaymakamlar Kararnamesi ile Malatya'nın Pütürge Kaymakamlığına atandı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Tunahan Nas Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum