Arama
Arama Sonuçları
İstanbul Valiliği, yetim çocukları güldürmeye devam ediyor
İstanbul Valisi Davut Gül, "Bir Çocuk Bir Dilek" projesinin ikincisinin başladığını belirterek, "Bu sene 3 bin 953 çocuğumuzun talebi var. 29 Ekim'e kadar İstanbul'daki bütün yetim kardeşlerimizin dileklerini yerine getirmiş olacağız" dedi.
3 vali, İran ile temaslarda bulundu
Van Valisi Ozan Balcı, Hakkari Valisi Ali Çelik ve Iğdır Valisi Ercan Turan, Türk-İran Sınır İlleri Ekonomik İş Birliği Toplantısı’na katılmak için İran'a gitti.
Çorum Valisinden örnek talimat
Çorum Valisi Ali Çalgan'ın, nam-ı diğer Ali Baba'nın koruma ekibine trafik sakin de olsa ışıklara riayet edilmesi, gidilen yerlerde vatandaştan müsaade alındıktan sonra kendisi için yol açılması talimatı verdiği öğrenildi.
Artvin'e atanan Vali Ergün, göreve başladı
Valiler Kararnamesi ile Artvin Valiliği'ne atanan Vali Dr. Turan Ergün, görevine başladı. Vali Ergün, "Öncelikle ben ve çalışma arkadaşlarım makamda oturan insanlar olmayacak. Vatandaşın arasında köylerde, ilçelerde işlerini takip edecekler" dedi.
Çorum'un yeni Valisi "Ali Baba" kenti tanımaya çıktı
Çorum'un yeni Valisi Ali Çalgan, nam-ı diğer Ali Baba kenti daha iyi tanımak için ailesiyle birlikte şehir turu yaptı.
Burdur'un ilk kadın valisi göreve başladı
19 Eylül 2024 tarihinde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Burdur Valisi olarak atanan Vali Tülay Baydar Bilgihan görevine başladı.
Sevilen Vali Abdullah Erin, göreve başladı
Şanlıurfa’da daha önce görev yapan, başarılı çalışmalarıyla tanınan ve sevilen Vali Abdullah Erin, atandığı Isparta'da görevine başladı. Vali Erin, "Isparta'nın güzelliklerine güzellik katmaya gayret edeceğiz. Hiçbir zaman tartışmaların, polemiklerin tarafında bulunmayacağız. Şehirdeki bütün taraflarla iş birliği içerisinde çalışacağız. Boşa harcayacak zamanımız yok" dedi.
Bakan Yerlikaya, ataması yapılan valileri tebrik etti
Valiler Kararnamesi ile ilgili mesaj yayımlayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Vali olarak yeni atamaları gerçekleşen mesai arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Aziz milletimizin emrinde, Türkiye Yüzyılı’nın inşasında ülkemizin huzur ve güvenliği için canla başla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
"Yarın afet olacak gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz"
Ali Dağı'nda düzenlenen Orman Yangını Saha Tatbikatı'na katılan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Yarın afet olacak gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Her çeşit afete hazırlıklı olabilmek için arkadaşlarımız sürekli teyakkuz halindeler" dedi.
Bursa'nın kurtuluşu coşkuyla kutlandı
Bursa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü, şehirde coşkuyla kutlandı.
Yurtta 30 Ağustos coşkusu
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü dolayısıyla birçok kentte kutlamalar başladı. Valilikler tarafından hazırlanan programlar ile vatandaşlar Büyük Zafer'in 102'nci yılını coşkuyla kutladı. Mülki idare amirleri de kutlama programlarına katılarak, Atatürk anıtlarına çelenk koydu.
Çin Büyükelçisi, Rize çayına hayran kaldı
Rize'yi ziyaret eden Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Sbaobin Liu, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ile bir araya geldi. Vali Baydaş, Büyükelçi Liu’ya Rize’de üretilen çeşitli çayları ikram etti. Büyükelçi Liu, tüm çay çeşitlerini çok beğendiğini belirterek, "Tadına baktığım bütün çaylara 100 puan verdim" dedi.
Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Vali Demirtaş, Bursa'ya veda etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın atama kararları ile Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, hem Bursalılara hem de mesai arkadaşlarına veda etti.
Vali, Bilecik semalarında uçuş yaptı
“Take Off Bilecik” yamaç paraşütü etkinliğine katılan Bilecik Valisi Şefik Aygöl, başarılı bir tandem (ikili) uçuşu yaptı.
Çanakkale'deki orman yangını kısmen kontrol altına alındı
Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde dün başlayan yangın kısmen kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve Çanakkale Valisi Ömer Toraman, çalışmaları sahada koordine etti.
Pendik'te İETT otobüsü iş yerine girdi, binanın kolunu ağır hasar aldı
İstanbul Valisi Davut Gül, Pendik'te meydana gelen İETT otobüsü kazasıyla ilgili incelemede bulundu. Kolunu hasar alan binanın yıkılacağını ifade eden Vali Gül, bina sakinlerini bilgilendirdi.
Yiğitlerin yoldaşından mesleğin inceliklerini dinledi
Çanakkale'nin Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı, 68 yıldır er meydanındaki yiğitlerin kispetlerini işleyen İrfan Şahin'i ziyaret etti. Kaymakam Kayabaşı, "İrfan ustamızdan, ömrünü vakfettiği bu sanatın inceliklerini dinleme imkanı buldum" dedi.
Antalya'nın simgesi Hadrian Kapısı'nda çalışmalar başladı
Antalya Valisi Hulusi Şahin, kentin kalbinde yer alan ve Roma İmparatoru Hadrianus’un ziyareti anısına M.S. 130’da inşa edilen Hadrian Kapısında, bakım ve iyileştirme çalışmasının başladığını belirtti.
Kelkit'te 11 köyün kullandığı yolda çalışmalar başladı
Gümüşhane'nin Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, 11 köyün kullandığı Çimenli grup yolunda başlayan çalışmaları inceleyerek, "Bölgemize, köylerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.
"Batman'da sağlık yatırımlarında patlama yaşanıyor"
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi alanında incelemelerde bulunan Vali Ekrem Canalp, "İçinde bulunduğumuz dönem sağlık yatırımları açısından bir patlamanın yaşandığı dönemdir. Batman kurulduğu günden bu yana, sağlık yatırımlarının bu kadar yoğunlaştığı ikinci bir dönem daha yoktur" dedi.
Kaymakam Algın, icazet törenine katıldı
Gümüşhane'nin Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, hafızlık eğitimi başarıyla tamamlayan 43 hafız için düzenlenen icazet törenine katıldı. Kaymakam Algın, hafızları tek tek tebrik etti.
Daha yeşil bir Van için 2 milyon fidan dikildi
Fidanlık alanını ziyaret eden Van Valisi Ozan Balcı, "3 Milyon Fidan Projesi devam ediyor. Proje kapsamında şu ana kadar yaklaşık 2 milyon fidan diktik. Ağaçlandırma konusunda daha çok iş yapmamız gerektiğinin farkındayız" dedi.
"Van, Türkiye’de yıldız gibi parlayacak"
Çuvuştepe Kalesi'ndeki kazı evi inşaatında inceleme yapan Van Valisi Ozan Balcı, "Van, bu bölgede ve Türkiye’de yıldız gibi parlayacak. Bunun için arkadaşlarımızla birlikte canla başla çalışıyoruz" dedi.
Sabaha kadar çalışan ekibe teşekkür etti
Erzincan Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat, kentte etkili olan sağanak nedeniyle yaşanan su taşkınlarında sabah saatlerine kadar kanal açma ve temizlik çalışmaları yapan ekibe teşekkür etti.
"Yardım bekleyenlerin sesini yüreklerinde hissediyorlar"
112 Acil Çağrı Merkezi ve Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret eden Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, "Zor durumda kalıp da yardım isteyen, yardım bekleyen hemşehrilerimizin sesini; yüreklerinde hisseden, can kurtaran mesai arkadaşlarımızın istekleri dinledim" dedi.
Köy yollarını yapan ekibe karpuz ikram etti
Gümüşhane'nin Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, köy yollarında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Çalışanlarla bir araya gelen Kaymakam Algın, sıcak havada çalışan ekibe karpuz ikram etti.
"Bu enstitüde ilk ve öncü çalışmalar yapılıyor"
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü'nü ziyaret eden Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, akıllı tarım uygulamalarını inceledi. Vali Kaya, "Burada yapılan çalışmalar hem enstitümüz hem de ülkemiz için ilk ve öncü çalışmalar olması nedeniyle büyük önem taşıyor" dedi.
Helel Vadisi’nin zirvesinde su kaynaklarını inceledi
Hakkari Valisi Ali Çelik, 2300 metre rakımdaki Helel Vadisi’nin zirvesinde su kaynaklarıyla ilgili inceleme yaptı. Vali Çelik, inceleme sonrası gerekli çalışmaların başlatılması için talimat verdi.
"ORKÖY; orman köylüsünün yol arkadaşı"
Orman ve Köy İlişkileri Tanıtım ve Teslim Töreni'ne katılan Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, "265 köylümüze 40.000.000TL ferdi kredi desteği sağlanmıştır. ORKÖY; orman köylüsünün yol arkadaşı, sen olduğun sürece orman köylümüz hep güvende" dedi.
Vali Gökmen Çiçek, öfkeli kalabalığı sakinleştirmeye çalıştı
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde Suriye uyruklu bir şahsın 5 yaşındaki çocuğu taciz etmesi nedeniyle kentte olaylar çıktı. Olayların büyümesi üzerine bölgeye giden Vali Gökmen Çiçek, vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Bir evin balkonuna çıkan Vali Çiçek, "Allah rızası için herkes evlerine gitsin. Arkadaşlar ben şimdi aşağı iniyorum, aranıza geleceğim ve sohbet edeceğiz. Ben sizleri anladım" dedi.