Arama
Arama Sonuçları
"Gençlerimizle gurur duyuyoruz"
Drone Şampiyonası 2. Etap Yarışmaları ödül törenine katılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Gençlerimizle gurur duyuyoruz. Onlar hem mavi vatanın hem gök vatanın hem ana vatanımızın geleceğine yönelik hepimizin umutlarını çok daha fazla arttırıyor" dedi.
Vali Pehlivan, Kız Kalesi’nde tantuni yaptı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, kentin simgesi tarihi Kız Kalesi'nde düzenlenen tanıtım etkinliğine katıldı. Etkinlik kapsamında Kız Kalesi’nde bir ilk gerçekleşti ve tantuni pişirildi. Vali Pehlivan, kenttin tescilli yiyeceği olan tantuni tezgahının başına geçerek, misafirlere tantuni hazırladı.
Mersin'de mavi bayraklar göndere çekildi
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz'e 321 kilometrelik kıyısında 41 plajı bulunan Mersin'de turizm sezonunun başladığını belirtti ve mavi bayrakları göndere çekti.
"11 bin yıl kadar önceye dayanan izler var"
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Aydıncık ilçesinde hassas alan olarak tescil edilen Gilindire Mağarası’nda incelemelerde bulundu. Yeniden ziyarete açılan mağarayı gezen Vali Pehlivan, "Bu mağarada insanoğlunun izleri 10-11 bin yıl kadar önceye dayanmaktadır" dedi.
Vali Pehlivan yaralıları ziyaret etti
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda meydana gelen ve 10 kişinin öldüğü, 40 kişinin de yaralandığı kazanın ardından yaralıları hastanede ziyaret etti.
Deniz çiftliğinde midye hasadı başladı
Balıkesir'in Erdek Kaymakamı Atakan Atasoy, yaklaşık 2 bin ton kapasiteli midye üretim çiftliğindeki üretim hasadına katıldı. Midye toplayan Kaymakam Atasoy, "Sağlıklı, hijyenik şartlarda üretilmiş midyelerin denizlere katkı sağlaması önemli" dedi.
Vali Pehlivan, Akkuyu NGS'de inceleme yaptı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Türkiye’de ilk olma özelliğine sahip olan ve tamamlandığında Türkiye'nin elektrik ihtiyacının yaklaşık yüzde 10'unu tek başına karşılayacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde (Akkuyu NGS) inceleme yaptı.
“Bize gelemeyenlere biz gidiyoruz”
Balıkesir Erdek Kaymakamı A. Atakan Atasoy, ilçedeki yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahiplerine ziyaretlerini sürdürüyor.
"Teyzemizin mutluluğu mutluluğumuz oldu"
Balıkesir Erdek Kaymakamı Atakan Atasoy, tek başına yaşayan Nimet teyzenin evinde iftar yaptı. Kaymakam Atasoy, "Nimet teyzemizin mutluluğu mutluluğumuz oldu" dedi.
18 bin kadına KADES tanıtıldı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyonu Toplantısı yapıldı. Vali Pehlivan, bilgilendirme çalışmaları kapsamında 18 bin 818 kadına, KADES uygulamasının tanıtıldığını belirtti.
Okullarda şehitler için saygı duruşu
Okullar, haftaya şehitlere saygı duruşuyla başladı. Öğrenciler bayrak töreni öncesinde Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerler için saygı duruşunda bulundu. Törenlere valiler ve kaymakamlar da katıldı.
"Allah ayağınıza taş değdirmesin"
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Çevik Kuvvet ve Özel Harekât Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Vali Pehlivan, "Sizlere inanıyor ve güveniyoruz, Allah ayağınıza taş değdirmesin" dedi.
3 ayda 44 kurumu ziyaret etti
21 Ağustos 2023 tarihinde Ordu Valiliği görevine başlayan Vali Muammer Erol, bugüne kadar 44 kamu kurumunu ziyaret ederek, kurum ziyaretlerini tamamladı.
TCSG Gemisi'nde şehit ailelerini ve gazileri ağırladı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla şehit ailelerini ve gazileri TCSG Yaşam Gemisi'nde ağırladı.
İş garantili tır şoförü yetiştirilecek
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın katılımıyla, Mersin Valiliği himaye ve koordinatörlüğünde; İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İşkur İl Müdürlüğü ve Mersin Mer- Port Lojistik Şirketinin ortaklığı ile “Lojistiğin Kalbi Mersin” projesi imza töreni gerçekleştirildi.
Kemal Atasoy
Mülkiye Müfettişi
26 mülki idare amiri 'mülkiye müfettişi' oldu
Aralarında Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, Tosya Kaymakamı Suat Hatam, İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural’ın aralarında bulunduğu 26 mülki idare amiri mülkiye müfettişi oldu.
Kıbrıs gazisine madalya ve berat
Balıkesir Erdek Kaymakamı Atakan Atasoy, Kıbrıs Gazisi Seyfi Aydın’a ‘Milli Mücadele Madalyası ve Beratı’nı takdim etti. Kaymakam Atasoy, 91 yaşındaki Kore gazisini de ziyaret ederek, elini öptü.
Dereceye giren öğrencileri ağırladı
Balıkesir Erdek Kaymakamı Atakan Atasoy, LGS ve YKS’de dereceye giren öğrencileri, aileleriyle birlikte makamında ağırlayarak ödüllendirdi.
Şehide 40. gün mevlidi
Balıkesir Erdek Kaymakamı Atakan Atasoy, şehit J.Ast.Kd.Çvş.Tansu Çolak’ın şehadetinin 40. gününde Kaymakamlığın organizesinde yapılan Mevlid-i Şerif programına katıldı.
Vali Ayyıldız halka irmik helvası dağıttı
Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Ahilik Haftası Etkinlikleri kapsamında Çarşı Camii önünde vatandaşlara irmik helvası ikramında bulundu.
‘Dolandırıcılara karşı uyanık olalım’
Isparta’nın Atabey ilçesinde muhtarlarla bir araya gelen Vali Aydın Baruş, “Vatandaşlarımızın telefon ve internet üzerinden dolandırılma olaylarına dikkat etmemiz gerekiyor. Bu durumlara karşı herkesi uyaralım” dedi.
Vali Çelik: En büyük ilaç sevgi
Kütahya Valisi Ali Çelik, Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda “43 Proje Resim Sergisi” ile okul bahçesinde kurulan seranın açılışına katıldı. Vali Çelik, "En büyük ilaç sevgi" dedi.
A. Atakan ATASOY
Erdek Kaymakamı