Arama
Arama Sonuçları
Eyüp Kaykaç, Manisa Vali Yardımcılığına görevlendirildi
İzmir Karaburun Kaymakamlığından istifa edip 31 Mart’ta İzmir Karaburun’da AK Parti’den belediye başkan adayı olan Eyüp Kaykaç, İçişleri Bakanlığı tarafından Manisa’ya vali yardımcısı olarak görevlendirildi.
Toroslar eski kaymakamı Osmaniye Belediye Başkanı oldu
Mersin Toroslar Kaymakamı iken istifa eden ve Cumhur ittifakının adayı olarak mahalli idareler seçimine giren İbrahim Çenet, Osmaniye Belediye Başkanı seçildi. 1975 Osmaniye doğumlu olan Çenet, 88. Dönem Adana Kaymakamı Adayı olarak mülki idare amirliğine girmiş, çok sayıda ilçede kaymakamlık yapmış, son olarak 2021 Eylül ayından itibaren Toroslar Kaymakamı olarak görev yürütmüştü.
M. Sadık Tunç ve Eyüp Kaykaç belediye başkan adayı oldu
İzmir Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç AK Parti'den Karabağlar, Karaburun Kaymakamı Eyüp Kaykaç ise Karaburun’dan belediye başkan adayı oldu.
Ahmet Aykaç
Afyonkarahisar Bayat Kaymakamı
LGS öğrencilerine soru bankası hediye etti
Afyonkarahisar Bayat Kaymakamı Ahmet Aykaç, LGS hazırlık sınavlarında dereceye giren öğrencilere soru bankası seti hediye ederek, başarılar diledi.
Doğa harikası kanyon turizme kazandırılacak
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Kangal ilçesindeki doğal güzelliği ile kendisine hayran bırakan Turnalı Kanyonu'nun turizme kazandırılacağını belirtti.
Köy için sondaj yapan ekibe tatlı ikram etti
Sivas Kangal Kaymakamı Onur Aykaç, Alacahan Köyünde tarımsal sulama için DSİ ekiplerinin sondaj çalışmasını yerinde inceleyerek bilgi aldı. DSİ ekibine tatlı ve içecek ikramında bulunan Kaymakam Aykaç, kendilerine kolaylıklar diledi.
Tohumluk patateste rekor rekolte bekleniyor
Ülkemizde tohumluk patates üretiminde ilk sıralarda yer alan Sivas’ta bu sene rekor seviyede rekolte bekleniyor.
Karayolu işçilerine karpuz ikramı
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Karayolları ekipleri tarafından Gürün ilçesi Mağara-Karaören köyü yolunda devam eden yol iyileştirme çalışmalarını yerinde inceledi.
Öğrencilerle sınıfta kitap okudu
Sivas Kangal Kaymakamı Onur Aykaç, "Sultan Şehir Okuyor" adlı kitap okuma etkinliğinde Kangal Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle birlikte sınıfta kitap okudu.
Kar küreme aracıyla karlı yolları açtı
Sivas Kangal Kaymakamı Onur Aykaç, karla mücadele çalışmalarını yürüten işçileri ziyaret ederek, baklava ve çay ikram etti. Kaymakam Aykaç, kar küreme aracının direksiyonuna geçerek bir süre karlı yolları açtı.
Köylerde 'Bir Dem Bin Kelam' sohbeti
Köy kültürünün canlı tutulması, oda oyunlarının hatırlanması, âşık geleneğinin devamı, birlik beraberliğin pekiştirilmesi ve kırsalda yaşayan vatandaşlarla ilişkileri canlı tutmak için Sivas Valiliği himayelerinde başlatılan, 'Bir Dem Bin Kelam' projesinin ilki Kangal ilçesine bağlı Deliktaş köyünde başladı.
Öğrencileri hediyelerle sevindirdi
Sivas Kangal Kaymakamı Onur Aykaç, Bektaş İlkokulu’nu ziyaret ederek, öğrencileri hediyelerle sevindirdi.
Mihalıççık’a Yunus’un sözleri ile veda: Kalanlara selam olsun
Eskişehir Mihalıççık Kaymakamlığından Sivas Kangal Kaymakamlığına atanan Onur Aykaç, 1,5 yıl görev yaptığı ilçeye veda etti.
Onur AYKAÇ
Kangal Kaymakamı
Eyüp Kaykaç
Karaburun Kaymakamı