Toroslar eski kaymakamı Osmaniye Belediye Başkanı oldu;

Toroslar eski kaymakamı Osmaniye Belediye Başkanı oldu

Mersin Toroslar Kaymakamı iken istifa eden ve Cumhur ittifakının adayı olarak mahalli idareler seçimine giren İbrahim Çenet, Osmaniye Belediye Başkanı seçildi. 1975 Osmaniye doğumlu olan Çenet, 88. Dönem Adana Kaymakamı Adayı olarak mülki idare amirliğine girmiş, çok sayıda ilçede kaymakamlık yapmış, son olarak 2021 Eylül ayından itibaren Toroslar Kaymakamı olarak görev yürütmüştü....

Resim

DİĞER MÜLKİ İDARE AMİRLERİ KAZANAMADI

Mülki idare amirleri içinden belediye başkanı olmak için seçimlerde AK Parti’den aday olan Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Erin ve İzmir Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, başkanlığı kazanamadı. İzmir Karaburun’dan AK Parti adayı olan Eyüp Kaykaç da yüzde 43 oy almasına rağmen yüzde 51 oy alan CHP adayının gerisinde kaldı.

Resim

BELEDİYE BAŞKANLIĞINA LAYIK GÖRÜLDÜK

MHP’den aday olan ve kaymakamlıktan belediye başkanlığına geçen İbrahim Çenet, sonuçların belli olmasının ardından Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti. Kendisine verilen desteğe teşekkür eden Çenet, "Biz bugün şu noktada Osmaniye'nin şehr-i emini olmaya Allah'ın izniyle hak kazandık. Bunları sizin sayenizde yaptık. Bunları sizin gayretli çalışmalarınızla yaptık. Durmadan, dinlenmeden çalıştınız. Cumhur İttifakı adayı olarak da bugün Osmaniye'nin belediye başkanlığına layık görüldük." diye konuştu.

Resim

OSMANİYE’NİN HİZMETİNDE OLACAĞIZ

Çenet, bugünden itibaren Osmaniye'nin hizmetinde olacağını belirterek, "Osmaniye'mizde dinamik, güçlü bir ekiple, Genel Başkanımızın memleketinde o ihtiyaç duyduğu hizmet atağını hep birlikte başaracağız. Verdiğiniz oylardan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnanın onların hepsi, Osmaniye'de sizin bir kardeşiniz, sizin canla başla, arı gibi çalışan bir kardeşiniz olarak yerini bulacaktır, bundan hiç şüphe duymayın” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler
Toroslar eski kaymakamı Osmaniye Belediye Başkanı oldu Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum