Arama
Arama Sonuçları
700 yıllık kültürel miras için düğmeye basıldı
Osman Gazi’nin evinin olduğu kayıtlarda belirtilen alanda inceleme yapan Bilecik Valisi Şefik Aygöl, "Kültürel mirasımıza sahip çıkmak adına tarihimize uygun bir şekilde tekrar bazı yapılar inşa etmeyi hedefliyoruz" dedi.
Vatandaşın derdini dinledi
Kapanalan köyünü ziyaret eden ve vatandaşın derdini dinleyen Bilecik Valisi Şefik Aygöl, "Devletimizin şefkat eli daima vatandaşlarımızın üzerinde olacaktır" dedi.
Kaymakam Ardal'ın mutlu günü
Bilecik Gölpazarı Kaymakamı Tahir Ardal, hafta sonu düzenlenen düğünle dünya evine girdi.
"Keyfiyeler giyildi, 743 yıllık gelenek başladı"
743.Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri başladı. Şenliğin açılışında konuşan Bilecik Valisi Şefik Aygöl, "Keyfiyeler giyildi, 743 yıllık gelenek başladı. Şanlı tarihimizin manevi coşkusuyla, Ecdad topraklarındayız" dedi.
Vali Aygöl, Ertuğrul Gazi şenliklerine herkesi davet etti
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 6-7-8 Eylül tarihlerinde düzenlenecek “743.Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri”ne herkesi davet etti.
5 milyon bütçeli şenlikte kamu kaynağı kullanılmadı
Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde bu yıl 30’uncusu düzenlenen Karakeçili Ertuğrul Gazi'yi Anma Uluslararası Kültür Şenliği’nde ata sporları, gelenek ve göreneklerin temsil edildiği etkinliklerde büyük coşku yaşandı. 5 milyon bütçesi olan ve kamu kaynağı kullanılmadan gerçekleştirilen şenlikte Ertuğrul Gazi ve atalarımız anıldı.
"Bu topraklar bereketin simgesidir"
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, İnhisar ilçesinde vatandaşlarla birlikte üzüm hasadına katıldı. Bilecik’te her yıl ortalama 6️ bin 530 ton üzüm üretimi yapıldığını belirten Vali Aygöl, "Bu topraklar bereketin simgesidir" dedi.
Vali, Bilecik semalarında uçuş yaptı
“Take Off Bilecik” yamaç paraşütü etkinliğine katılan Bilecik Valisi Şefik Aygöl, başarılı bir tandem (ikili) uçuşu yaptı.
Ortak kültür organizasyonu için iş birliği
Bilecik Valisi Şefik Aygöl ve Macar Turan Vakfı Başkanı Andras Zsolt Biro, Bilecik'te düzenlenen 'Söğüt Ertuğrul Gaziyi Anma ve Yörük Şenlikleri' ile 'Hun-Türk Kurultayı' için 'Ortak Kültür Organizasyon İş Birliği Sözleşmesi' imzaladı.
Yamaç paraşütü için hazırlıklar başladı
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 17-18 Ağustos tarihlerinde Meryem Dağında Take Off Yamaç Paraşütü düzenleneceğini belirterek, tüm hazırlıkların en ince ayrıntılarıyla ele alındığını ifade etti.
Bilecik semalarındaki tandem uçuşunu izledi
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Meryem Dağında ilk kez gerçekleştirilen Tandem Uçuşu (İkili Atlayış) izledi.
İsrailli Bakan Katz'ın skandal paylaşımına mülki idare amirlerden sert tepki:
İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımda bulundu. Paylaşıma Türkiye'den tepkiler gecikmedi. Mülki idare amirleri, sosyal medya hesaplarından bu skandal paylaşıma tepki gösterdi.
Şeftalinin en güzeli Bilecik'te
Üreticilerle birlikte şeftali toplayan Bilecik Valisi Şefik Aygöl, "Şeftalinin en güzelinin Bilecik'te olduğunu iddia ediyoruz" dedi.
Vali Aygöl, "Havalar çok sıcak" dedi ve uyardı
Bilecik'in yüzde 57’sinin ormanla kaplı olduğuna dikkat çeken Bilecik Valisi Şefik Aygöl, "Havalar çok sıcak ve bütün vatandaşlarımızın orman yangınlarına sebep olacak bütün eylemlerden sakınmalarını özellikle rica ediyoruz" dedi.
Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü, Tokat Valisi oldu
Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile boş kalan Tokat Valiliği koltuğuna Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü atandı. Vali Köklü, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya ‘ya şahsıma tevdi ettikleri bu onurlu görev için şükranlarımı arz ediyorum" dedi.
Mülki idare amirlerinden 15 Temmuz mesajları
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mülki idare amirleri, mesajlar yayımladı. Yayımlanan mesajlarda birlik ve beraberlik vurgusu yapılarak, gazi ve şehitler anıldı.
743.Yörük Şenlikleri için hazırlıklar başladı
Bilecik Valisi Şefik Aygöl başkanlığında 743. Söğüt Ertuğrul Gaziyi Anma ve Yörük Şenlikleri için ön hazırlık kurultayı yapıldı.
Görevinden istifa edip, MHP'den aday adayı olmuştu
Adana Vali Yardımcılığı görevinden istifa edip, MHP'den Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı olan Huriye Küpeli Kan, yeniden mülki idare amirliği görevine döndü. Kan, yapılan son atamalarla Aydın’ın Nazilli ilçesine kaymakam olarak atandı.
Harmankaya Kanyonu’nda festival heyecanı yaşanacak
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 9-11 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Karanlık Gökyüzü Gözlem ve Doğa Sporları Festivali öncesi Harmankaya Kanyonu’nda inceleme yaptı.
Gölpark Fest, 5 Temmuz'da başlıyor
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Gölpark Fest hazırlıklarının devam ettiğini belirterek, "Gölpark Fest, 5-6-7 Temmuz’da Pelitözü’nde yapılacak" dedi.
"Bilecik, GölparkFest’e hazırlanıyor"
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 1-7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek GölparkFest için devam eden çalışmaları inceledi. Vali Aygöl, "Bilecik, GölparkFest’e hazırlanıyor. Birbirinden farklı yüzlerce etkinlik yapılacak" dedi.
Çukurören köyünün yol sorunu için talimat verdi
Çukurören köyündeki vatandaşların sorunlarını dinleyen Bilecik Valisi Şefik Aygöl, çevredeki fabrikalardan dolayı köy yolunun tozlanması konusunda yolun yeniden yapılması için talimat verdi.
"İyilik yapmak, en büyük erdemdir"
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, geçtiğimiz günlerde yolda bulduğu ziynet eşyasını güvenlik güçlerine teslim eden Sefa Söğütlü’ye onur belgesi vererek, "İyilik yapmak, insan olmanın en büyük erdemidir" dedi.
Hırsızları suçüstü yakalayan kahraman polisi ödüllendirdi
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, izinli olduğu gün hırsızları yakalayan kahraman polis memuru Mustafa Şener'e başarı belgesi verdi.
Bilecik ve Japonya arasında kültür köprüsü kuruldu
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Japonya Başkonsolosu Kasahara Kenichi'yi ağırladı. Buluşma ile Bilecik ve Japonya arasında kültür köprüsü kuruldu.
Metehan Güngör
Kıbrıscık Kaymakamı
Çocuklarla yöresel oyun oynadı
"Bilecik'te Oynanan Geleneksel Oyunlar" programına katılan Vali Şefik Aygöl, çocuklarla Bilecik'e özgü köy göçtü, gelme top, aşıkcık ve mokacık oyunlarını oynadı.
Şampiyona heyecanı sürüyor
Bilecik'te başlayan Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası devam ediyor. Endurobil 365 Extrempark yarışlarını izleyen Vali Şefik Aygöl, "Heyecan dorukta. Tekerleğinize taş değmesin" dedi.
Türkiye Enduro ve ATV şampiyonası başladı: “Tekerleğinize taş değmesin!”
Bilecik'te yapımı tamamlanan Endurobil 365 Ekstrem Park’ta, Türkiye Enduro ve ATV şampiyonasının startı verildi. 196 profesyonel sporcuyla son yılların rekor katılımıyla başlayan yarışta ciddi bir heyecan oluşurken, Türk bayraklı motoruyla sporculara öncülük eden Vali Şefik Aygöl, “Tekerleğinize taş değmesin inşallah” dedi.
Zübeyir Yıldırım
Tufanbeyli Kaymakamı