Arama
Arama Sonuçları
Osman Kurt
Yazıhan Kaymakamı
Emre YEŞİL
Manyas Kaymakamı
İbrahim AKIN
Konya Valisi
Emre Zafer
Ulaş Kaymakamı
Oğuz YİĞİT
Dörtdivan Kaymakamı
Vali Pehlivan, 9 bin yıllık höyükte inceleme yaptı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Toroslar ilçesine bağlı Demirtaş Mahallesi’nde bulunan Yumuktepe Höyüğü kazı alanını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
"Edirne'de 12 bin düzensiz göçmen yakalandı"
Edirne Valisi Yunus Sezer, bu yılın 8 ayında 12 bin 791 düzensiz göçmenin yakalandığını belirterek, "Düzensiz göçle mücadelemiz aralıksız devam ediyor" dedi.
Halil Affan ERDOĞAN
Domaniç Kaymakamı
Muhammed Serkan Şahin
Haliliye Kaymakamı
Ahmet Faruk ÖKSÜZ
Saraydüzü Kaymakamı
Ekrem GÜDEK
Pozantı Kaymakamı
Yusuf Kaan KIRIK
İmranlı Kaymakamı
Murat Zorluoğlu
Diyarbakır Valisi
Ataberk ALTUN
Erfelek Kaymakamı
"Ege Denizi'nde 7 düzensiz göçmenin cansız bedenine ulaşıldı"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "İzmir'in Çeşme ilçesi Karaada'da 19 düzensiz göçmen kurtarıldı, maalesef 7 düzensiz göçmenin cansız bedenine ulaşıldı" dedi.
Ahmet Çırakoğlu
Mersin Vali Yardımcısı
Abdullah MELİKOĞLU
Sultanhanı Kaymakamı
"Çocuklar ilim ve bilimle uğraşmalı"
Siirt Pervari Kaymakamı Ahmet Gülderen, öğrencilerinin ‘Robotik Kodlama ve 3D Tasarım Beceri Atölyesi Yıl Sonu Sergisi'ni gezdi. Çalışmaları inceleyen Kaymakam Gülderen, çocukların ilim ve bilimle uğraşmalarının önemine değindi.
Selahattin Hıdır
Aydıncık Kaymakamı
"Hepsi çakı gibi asker oldular"
Engelli gençlerin temsili yemin törenine katılan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Birliklerine teslim olup tıraş oldular, bot bağladılar. Hepsi çakı gibi asker, Kahraman Mehmetçik oldular, tekmil verdiler" dedi.
Ömer Sirkeci
Arsin Kaymakamı
Vali Erol'dan kaymakamlara talimat
Ordu Valisi Muammer Erol’un başkanlığında Mayıs ayı İl Güvenlik Asayiş ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Suda boğulma olaylarının önlenmesi amacıyla ilçe kaymakamlarından çalışma yapılmasını isteyen Vali Erol, sakıncalı yerlerle ilgili gerektiğinde yasaklama kararı için Valiliğe teklifte bulunulması talimatını verdi.
18 il için sarı alarm verildi: 4 bölgede sağanak yağmur var
Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Akdeniz'in doğusu, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz gök gürültülü sağanak yağmurlu olacak. Yağışların; Hatay, Osmaniye, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Bingöl, Muş, Bitlis Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak, Hakkari ve Van'da kuvvetli olması bekleniyor.
Mücahit ZIVLAK
Hekimhan Kaymakamı
Mehmet Miraç Demir
Tokat Pazar Kaymakamı
Batuhan KALKAN
Altınyayla Kaymakamı
"Ülkemize ve milletimize büyük katkı sağlayacaklar"
Sinop Deneyap Teknoloji Atölyesi İleri Robotik Proje Şenliği'ne katılan Vali Dr. Mustafa Özarslan, "Deneyap Projesi içerisinde yer alan öğrencilerimizin ülkemize ve milletimize büyük katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi.
Muhammet Ali BATUR
Akçakent Kaymakamı
“Batman’da hedefimiz turizmi 12 aya yaymak”
Medeniyetler şehri Batman’ın turizm potansiyelini ulusal ve uluslararası arenada daha etkin bir şekilde tanıtımını sağlamak amacıyla Valilik koordinesinde, Batman İl Özel İdaresi, Batman Üniversitesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün işbirliğiyle düzenlenen 'Batman Turizm Master Planı Çalıştayı’nın açılış programı Vali Ekrem Canalp’in katılımıyla gerçekleştirildi.
Saliha Karataş
Akseki Kaymakamı