Arama
Arama Sonuçları
Afyonkarahisar ve Akseki kadınlara emanet
Milyonlarca seçmen pazar günü sandık başına gitti ve seçimini yaptı. Sonuçların açıklanmasıyla birçok il ve ilçede de ilkler yaşandı. Bu seçimde kadın adaylar dikkat çekti. Afyonkarahisar'da CHP'li Burcu Köksal ve Antalya'nın Akseki ilçesinde CHP adayı İlkay Akça ipi göğüsledi. Afyonkarahisar Valisi Kübra Güren Yiğitbaşı ve Akseki Kaymakamı Saliha Karataş olunca il ve ilçe kadınlara emanet edilmiş oldu.
Van’da 41 bin kadın, sosyal ve kültürel etkinliklerle buluştu
Kadın'ın Gücü Van'ın Gücü Projesiyle 41 bin kadın sosyal ve kültürel etkinliklerle buluşturuldu.
"Birbirimize candan bağlıyız"
Muş Valisi Avni Çakır, Türk Kızılay'ın "Birbirimize Candan Bağlıyız" sloganı ile başlattığı kan bağışı kampanyasına destek olmak amacıyla Muş Kan Bağış Merkezine kan bağışında bulundu.
“Birbirimize candan bağlıyız”
Çankırı Valisi Fırat Taşolar ve eşi Didem Taşolar, birlikte kan bağışında bulundu. Taşolar çifti, vatandaşları Kızılay’a kan vererek hayat kurtarmaya davet etti.
Hayat kurtarmak için kan verdi
Samsun Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız, Kızılay Kan Bağış Aracı'nı ziyaret ederek kan bağışında bulundu. Kaymakam Yıldız, "Kan bağışına ihtiyacı olan milyonları birlikte hayata bağlayalım” dedi.
“Birbirimize candan bağlıyız”
Samsun Asarcık Kaymakamı Hakan Köksal, Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına destek verdi. Kaymakam Köksal, sağlığı yerinde olan tüm vatandaşları kan vermeye davet etti.
Can kurtarmak için kan verdi
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Kızılay Kan Bağışı Merkezi'ni ziyaret ederek kan bağışında bulundu.
“Birbirimize candan bağlıyız”
Yozgat Aydıncık Kaymakamı Alperen Yıldırım, Kızılay’a kan bağışında bulundu. Kaymakam Yıldırım, Aydıncıklıları Hükümet Konağı yanındaki Kızılay seyyar kan bağış aracında kan vermeye davet etti.
Umut olmak için kan bağışında bulundu
Gaziantep Vali Yardımcısı ve Vali Vekili İlker Eker, Kızılay Kan Bağışı Merkezi'ni ziyaret ederek kan bağışında bulundu. Eker, "Herkesi hayata umut olmaya davet ediyorum" dedi.
Tarihi Van Kalesi ışıl ışıl oldu
UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'nde bulunan Van’ın en önemli tarihi varlıklarından Van Kalesi yapılan çalışmalarla ışıl ışıl oldu. Kale çevresini gezen Vali Ozan Balcı, "Tarihi Van Kalesi görkemine, aslına ve ihtişamına uygun olarak aydınlatıldı" dedi.
Yol yapım çalışmalarına katıldı
Cumartesi mesaisini Bilecik’in köylerine ayıran Vali Şefik Aygöl, köylerin ihtiyaçlarını yerinde gördü. Alpagut, Erkoca, Kınık, Çavuş ve İlyasbey köylerinde vatandaşlarla sohbet eden Vali Aygöl, köy yol yapım çalışmalarını da inceledi.
‘Hızır Erzincan’ ekipleri sahaya çıktı
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, ‘Hızır Erzincan’ adıyla başlatılan proje ile vatandaşların taleplerini ilk ağızdan dinleyeceklerini belirterek, “Candan olmak, can suyu taşımak, cana yakın olmak için gönülden gönüle bir köprü kuruyoruz” dedi.
‘Sağlık, aşıyla koruma altında’
Sakarya Serdivan Kaymakamı Ali Candan, Dünya Aşı Haftası sebebiyle, aşı farkındalığını sağlamak amacıyla Serdivan Kapalı Spor Salonunda, “Voleybol Federasyonu Genç Bayanlar Grup Birinciliği” müsabakasının ödül törenine katıldı.
Köylüler kooperatif kurup kendi markalarını üretti
Burdur’da kooperatifleşen köylüler kendi markalarını oluşturarak ayran, beyaz peynir, süzme yoğurt, kaşar peyniri ve tereyağı üretimi yapıyor. Başarı hikayesi yazan köylüler, diğer köylere örnek oldu.
Balcan Kebabı'nda dünya rekoru
Şanlıurfa Birecik’te düzenlenen 2. Kelaynak ve Balcan Festivali’nde Şanlıurfa’nın plakası olan 63 metre uzunluğunda Balcan Kebabı yapıldı. Kaymakam Kadir Duman, bunun bir dünya rekoru olduğunu söyledi.
Ali CANDAN
Serdivan Kaymakamı