Arama
Arama Sonuçları
Şampiyona heyecanı sürüyor
Bilecik'te başlayan Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası devam ediyor. Endurobil 365 Extrempark yarışlarını izleyen Vali Şefik Aygöl, "Heyecan dorukta. Tekerleğinize taş değmesin" dedi.
Türkiye Enduro ve ATV şampiyonası başladı: “Tekerleğinize taş değmesin!”
Bilecik'te yapımı tamamlanan Endurobil 365 Ekstrem Park’ta, Türkiye Enduro ve ATV şampiyonasının startı verildi. 196 profesyonel sporcuyla son yılların rekor katılımıyla başlayan yarışta ciddi bir heyecan oluşurken, Türk bayraklı motoruyla sporculara öncülük eden Vali Şefik Aygöl, “Tekerleğinize taş değmesin inşallah” dedi.
“Bütün annelerin duaları sizlerle, ne olur kendinize iyi bakın!”
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 12'nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Hv. Plt. Tuğg. H. Volkan Güleryüz ve İl Jandarma Komutanı Tuğg. Hakan Dedebağı ile birlikte vatani görevini yerine getiren Mehmetçikler ile iftar programında bir araya geldi.
AFAD, Afganistan’a 19. İyilik Treni’ni uğurladı
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinasyonunda, 26 sivil toplum kuruluşunun desteğiyle temin edilen yardım malzemelerini taşıyan 19. "İyilik Treni" Afganistan'a uğurlandı.
İlçe halkıyla kaynaştı
Yaklaşık bir ay önce Siirt’in Eruh ilçesi kaymakamlığı görevine başlayan İbrahim Engin Şenay, merkez ve köylere yaptığı ziyaretler sonrasında vatandaşlarla yakın iletişim kurdu. Okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Şenay, esnaf ve vatandaşlarla da kısa sürede kaynaştı.
“Vatan koruması emin ve korkusuz ellerde”
Amanos Dağlarına hakim tepeye konuşlandırılan keşif ve gözetleme kulesi Sancaktepe’yi ziyaret eden Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, özel harekat polislerine kolaylıklar diledi.
Üs bölgelerindeki jandarmaya moral
Hakkari Valisi Ali Çelik, 2935 rakımlı Koç Tepe, Ahmet Tepe ve Küp Tepe üs bölgelerini ziyaret ederek, vatan savunmasındaki Mehmetçikle bir araya geldi.
TOGG’la şehir turu yaptı: Tekerine taş değmesin!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Tokat mitingi dolayısı ile kente getirilen TOGG, vatandaşların yanı sıra milletvekilleri ve bürokratların da ilgisini çekti.
Komandolar dualarla El Bab’a uğurlandı
Kars Kağızman Kaymakamı Okan Daştan, Kağızman Jandarma Komando Taburuna mensup 150 jandarma komando personelini Fırat Kalkanı harekat bölgesi olan El Bab'a uğurlama törenine katıldı.
Yaralı askeri hastanede ziyaret etti
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Suruç ilçesindeki hudut karakoluna düzenlenen terör saldırısında yaralanan askeri ziyaret etti.
Yeni Kaymakamlık binasına nazar değmesin!
Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Merkez Mahallesi'nde yapımı devam eden Çekmeköy’ün yeni kaymakamlık binasını yerinde inceledi.