Türkiye Enduro ve ATV şampiyonası başladı: “Tekerleğinize taş değmesin!”;

Türkiye Enduro ve ATV şampiyonası başladı: “Tekerleğinize taş değmesin!”

Bilecik'te yapımı tamamlanan Endurobil 365 Ekstrem Park’ta, Türkiye Enduro ve ATV şampiyonasının startı verildi. 196 profesyonel sporcuyla son yılların rekor katılımıyla başlayan yarışta ciddi bir heyecan oluşurken, Türk bayraklı motoruyla sporculara öncülük eden Vali Şefik Aygöl, “Tekerleğinize taş değmesin inşallah” dedi....

Resim

SPORCULAR YARIŞLARA HAZIR!

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası 1. Ayağı'nda gerçekleştirilecek Enduro ve ATV Şampiyonası’nın magazin startı verildi.

Yarışa Bilecik başta olmak üzere pek çok ilden motorseverler, yarışçılar ve şampiyonlar katılırken, 196 kayıt ile rekora imza atıldı.

Akasya altı atış poligonunda kurulan parkurda yapılacak yarışın magazin startı, Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan programda Vali Şefik Aygöl, Türkiye Motosiklet Sporları Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Külhan, İl Emniyet Müdürü Beyti Kalaycı, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ferdi Erbakıcı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Kültür Turizm İl Müdürü Serkan Bircan, STK’lar, bazı birim müdürleri ve motorseverlerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Türkiye Motosiklet Sporları Federasyon Başkanı Bekir Yunus Uçar, Ulusal yarışlarda sezonu Bilecik'te Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın birinci ayağıyla açacaklarını belirterek yapılan organizasyonda büyük emeği olan Vali Şefik Aygöl’e teşekkür etti. Uçar, “Motosiklet Federasyonu olarak sezona Bilecik gibi çok güzel bir coğrafyada ve Türkiye'nin en güzel oluşturulmuş enduro parkurunda başlamanın heyecanını yaşıyoruz. Bilecik Valimize teşekkür ediyoruz, çok güzel bir lokasyonda çok büyük bir emekle oluşturulmuş bu parkurumuzdaki yarışlar da inşallah sezonumuzun en gözde yarışları olacak. Bilecik artık bugünden itibaren motosiklet sporlarıyla da inşallah anılmaya başlayacak” dedi.

Resim

"EV SAHİBİ OLMAKTAN MUTLUYUZ"

Vali Şefik Aygöl de organizasyona ilişkin yaptığı açıklamada, şehirde ilk kez Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Vali Aygöl konuşmasında; “Bilecik küçük ama derin bir vilayet. Bu küçük ama derin vilayette bugün en büyük yarışı yapacağız. Sizler istediniz, biz de size inandık ve bu organizasyonu gerçekleştirdik. İnşallah kendi şehrimizde, kendi şehrimiz adına yarışacağız. Türkiye'de ender rastlanan bir çalışma yapıldı. Burada imece usulüyle herkesin katıldığı çok başarılı bir çalışma yaptık. Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun da gözetiminde ender bir parkur oluşturuldu. Enduro alanında Türkiye'nin en zor ve en uzun parkurunu oluşturmaya çalıştık." dedi.

Resim

Konuşmaların ardından Vali Aygöl tarafından organizasyonda emeği geçenlere teşekkür belgesi takdim edilirken, ardından tüm sporcuların ve protokolün yer aldığı bir aile fotoğrafı çekildi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum