Arama
Arama Sonuçları
Karabük'ün turizm rotaları belirleniyor
Karabük Valisi Mustafa Yavuz'un katılımı ile BAKKA Teknik Destek imza töreni gerçekleştirildi. Proje ile bölgenin doğa turizmi potansiyelinin artırılması için kanyon ve kamp alanlarının belirlenmesi, rotaların ve haritaların oluşturulması amaçlanıyor.
Vatandaşlara lokum ve zerde ikram etti
Yerli ve yabancı turistlerin gözbebeği olan Safranbolu'da düzenlenen Turizm Haftası etkinliklerine katılan Karabük Valisi Mustafa Yavuz, lokum ve zerde kazanlarına safran şurubu döktü, ardından da vatandaşlara ikram etti.
Karaelmas Ekspresi Batı Karadeniz’in zenginliklerini keşfedecek
“Karaelmas Turizm Ekspresi”, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde info seferiyle yola çıktı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Fikret Şinasi Kazancıoğlu öncülüğünde gerçekleşen info turuna; Kültür ve Turizm Bakanlığı Yetkilileri, Tur Operatörleri, TURSAB Yetkilileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Basın Mensupları ve Sosyal Medya İçerik üreticileri katıldı.
Köylülerin sıkıntılarını dinledi
Köy ziyaretlerine devam eden Karabük Eflani Kaymakamı Gizem Tokur, Çengeller ve Bedil köylerine misafir oldu. Köylüleri hanelerinde ziyaret eden Kaymakam Tokur, sıkıntılarını dinledi.
Eflani’de şiddetli yağış sele neden oldu
Karabük Eflani Kaymakamı Gizem Tokur, ilçeye bağlı Tabaklar Mahallesi ve Bostancı Köyünde sağanak yağıştan dolayı etkilenen bölgelerde inceleme yaptı.
Samet Serin
Kurtalan Kaymakamı
Recep Soytürk
Tekirdağ Valisi
Yenice ve Eflani kaymakamları yer değiştirdi
Karabük’ün Yenice ve Eflani kaymakamları yer değiştirdi. Yenice Kaymakamı Gizem Tokur Eflani Kaymakamlığına, Eflani Kaymakamı Büşra Güneş ise Yenice Kaymakamlığı’na atandı.
15 Temmuz Şehidi Barış Efe
TSK içindeki FETÖ/PDY mensubu askerlerin 15 Temmuz gecesi başlattıkları hain darbe girişimi sırasında Boğaziçi Köprüsünde şehit olan Barış Efe, Karabük’ün Eflani ilçesine bağlı Çukurören Köyünde bulunan kabri başında dualarla anıldı.
Büşra GÜNEŞ
Yenice Kaymakamı
Yasin AKGÜL
Şanlıurfa Vali Yardımcısı
Burak ÖZ
Piraziz Kaymakamı
Adem ÇELİK
Torbalı Kaymakamı
Murtaza ERSÖZ
Batman Vali Yardımcısı
Erol Tanrıkulu
Antalya Vali Yardımcısı
İbrahim ŞENKON
Kahramanmaraş Vali Yardımcısı