Yenice ve Eflani kaymakamları yer değiştirdi;

Yenice ve Eflani kaymakamları yer değiştirdi

Karabük’ün Yenice ve Eflani kaymakamları yer değiştirdi. Yenice Kaymakamı Gizem Tokur Eflani Kaymakamlığına, Eflani Kaymakamı Büşra Güneş ise Yenice Kaymakamlığı’na atandı....


İçişleri Bakanlığı’nın onayı ile görev yerleri değişen Yenice ve Eflani kaymakamları, yeni yerlerinde görevlerine başladı.

Resim

KURUMLARA VEDA ZİYARETİ

Yaklaşık 1 yıl Eflani Kaymakamlığı yapan Büşra Güneş için bir veda yemeği düzenlenirken, Güneş de ilçeden ayrılırken kurumlara veda ziyaretinde bulundu. Kaymakam Güneş, Devletimize ve milletimize hizmet yolunda İlçemizi daha ileriye taşımak adına çalışan, bizlerle bu yolda yürüyen Kurumlarımızın tüm temsilcilerine ve kıymetli mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Resim

DOSTLUK VE ANILARLA AYRILIYORUM

Bir de veda mesajı yayınlayan Güneş, “Görev süremiz boyunca Eflani’mizin samimi, içten ve sıcak kanlı halkına yetki ve görevlerim çerçevesinde elimizden geldiğince hizmet etmenin onurunu yaşadım. Hak ve adalet ölçüleri içerisinde olmaya, toplumun tüm kesimlerine eşit davranarak, herkesi kucaklamaya gayret ettik. Kaymakamlık makamımızı halkın makamı, makamımızın kapısını devletin şefkat kapısı yapmaya gayret ettik. Görev süremiz boyunca iyi kötü günlerimizde Eflanili hemşehrilerim hep yanımızda oldular. Bu güzel ilçemizden hayatım boyunca unutamayacağım dostluklar ve anılarla ayrılıyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum