Arama
Arama Sonuçları
Yerin 150 metre altında tedavi görüyorlar
Çankırı Valisi Fırat Taşolar, yerin 150 metre altında bulunan Yer Altı Tuz Şehrinde tedavi gören KOAH hastalarıyla bir araya geldi.
"Kan vermek; kalp krizi riskini azaltır"
Kızılay kan bağış TIR’ını ziyaret eden ve kan bağışında bulunan Çanakkale Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı, "Kan vermek; kan hücrelerini yeniler, kalp krizi riskini azaltır" dedi ve herkesi kan bağışına davet etti.
İskenderun'da maymun çiçeği iddiası!
"Hatay İskenderun Devlet Hastanesi’nde maymun çiçeği vakası görüldü" şeklinde çıkan iddialara Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, son noktayı koydu.
Bingöl depremlere hazırlanıyor
Deprem riski yüksek bölgeler arasında yer alan Bingöl’de Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) Lojistik Merkezi kuruldu. Merkezde inceleme yapan Vali Ahmet Hamdi Usta, "105.000 M2. alanda çok geniş imkan ve kabiliyetimizle olası bir afette Bingöl’e hizmet etmeye hazırız" dedi.
Kaldırılan padişah tuğrası yerine yerleştirildi
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 2. Abdülhamit Han zamanında yaptırılan Hamidiye Hastanesi’nin giriş kapısı üzerinde yer alan ve 1927 tarihinde kaldırılan padişah tuğrasının yeniden yerine yerleştirildiğini duyurdu.
"Acil Durum Hastanesi hizmete girdi"
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Nurdağı'nda 75 yataklı Acil Durum Hastanesi'nin hizmete girdiğini belirterek, "Hayırlı olsun" dedi.
"Van'ın imarı ve ihyası için aşkla çalışıyoruz"
Van Valisi Ozan Balcı, bölge hastanesi yerleşkesine yapılan 100 yataklı refakatçi misafirhanesinin inşaatında inceleme yaptı. Vali Balcı, "İlimizin imarı, ihyası, inşası, vatandaşlarımızın huzur ve esenliği için ekibimizle birlikte aşkla şevkle çalışıyoruz" dedi.
Kazada yaralanan vatandaşları yalnız bırakmadı
Malatya Valisi Seddar Yavuz, yolcu otobüsünün Akçadağ ilçesinde şarampole yuvarlanması sonucu yaralanan ve hastanelere sevk edilen vatandaşları ziyaret etti.
Sinop'ta ilk kez ekilen karabuğdayın hasadı yapıldı
Sinop'ta ilk kez ekimi yapılan karabuğdayın hasadına katılan Vali Dr. Mustafa Özarslan, "Elde edilen ürünün Sinop mantısı yapımında kullanılması ve Karabuğdaylı Sinop Mantısı adı altında marka değeri oluşturulmasını planlıyoruz" dedi.
Pendik'te İETT otobüsü iş yerine girdi, binanın kolunu ağır hasar aldı
İstanbul Valisi Davut Gül, Pendik'te meydana gelen İETT otobüsü kazasıyla ilgili incelemede bulundu. Kolunu hasar alan binanın yıkılacağını ifade eden Vali Gül, bina sakinlerini bilgilendirdi.
"Batman'da sağlık yatırımlarında patlama yaşanıyor"
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi alanında incelemelerde bulunan Vali Ekrem Canalp, "İçinde bulunduğumuz dönem sağlık yatırımları açısından bir patlamanın yaşandığı dönemdir. Batman kurulduğu günden bu yana, sağlık yatırımlarının bu kadar yoğunlaştığı ikinci bir dönem daha yoktur" dedi.
Kaymakam Han, ailesiyle birlikte trafik kazası geçirdi
Şanlıurfa'nın Harran Kaymakamı Harun Reşit Han, ailesiyle birlikte trafik kazası geçirdi. Dua isteyen Kaymakam Han, "Allah herkesi kaza ve belalardan korusun" dedi.
Kağıt fabrikasında çıkan yangın, çevredeki tesislere yayıldı
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Yıldırım ilçesinde, kağıt fabrikası ve geri dönüşüm tesisinde çıkarak çevredeki tesislere yayılan yangının söndürüldüğünü, soğutma çalışmalarının ise devam ettiğini belirterek, "Bölgedeki 7 tesis yangından zarar gördü" dedi.
Operasyonda yaralanan polisi ziyaret etti
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, uyuşturucu operasyonunda yaralanan ve tedavisi devam eden polis memuru Hasan Keskin'i ziyaret etti.
Vali yardımcısının yeğenleri son yolculuğuna uğurlandı
Nevşehir Vali Yardımcısı Mehmet Mücahit Öztürk'ün, denize girdikleri Şile Doğancılı Plajı'nda boğularak hayatını kaybeden yeğenleri Üzeyir İlhan Öztürk ve Olgun Öztürk son yolculuğuna uğurladı.
Vali yardımcısının, 2 yeğeni boğularak hayatını kaybetti
Nevşehir Vali Yardımcısı Mehmet Mücahit Öztürk'ün yeğenleri Üzeyir İlhan Öztürk ve Olgun Öztürk, denize girdikleri İstanbul Şile Doğancılı Plajı'nda boğularak hayatını kaybetti.
Vali Gökmen Çiçek, öfkeli kalabalığı sakinleştirmeye çalıştı
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde Suriye uyruklu bir şahsın 5 yaşındaki çocuğu taciz etmesi nedeniyle kentte olaylar çıktı. Olayların büyümesi üzerine bölgeye giden Vali Gökmen Çiçek, vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Bir evin balkonuna çıkan Vali Çiçek, "Allah rızası için herkes evlerine gitsin. Arkadaşlar ben şimdi aşağı iniyorum, aranıza geleceğim ve sohbet edeceğiz. Ben sizleri anladım" dedi.
Bursa Valisi Demirtaş: Yangının ilerlemesi durduruldu
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, çıkan orman yangınının kısmen kontrol altına alındığını belirterek, "Yangının ilerlemesi durduruldu ve tehlike geride kaldı" dedi.
Diyarbakır ve Mardin arasında çıkan yangın kontrol altına alındı
Diyarbakır'ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasındaki alanda çıkan anız yangını kontrol altına alındı. Yangında 5 kişi hayatını kaybetti, 29 kişi yaralandı.
Emekli Vali Ömer Türk hayatını kaybetti
Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden emekli Vali Ömer Türk, İstanbul'da toprağa verildi.
Vali Işın, otopark sorunu için düğmeye bastı
Kütahya Şehir Hastanesinde inceleme yapan Vali Musa Işın, otopark sorunu hakkında konuştu. Vali Işın, yetersiz olan otopark alanlarının ihtiyaca cevap verecek şekilde genişletilmesi için çalışmaların başlayacağını belirtti.
Emekli vali yardımcısı evinde ölü bulundu
Emekli vali yardımcısı Yılmaz Yolcu, Giresun'un Şebinkarahisar ilçesindeki evinde ölü bulundu. Otopsi işlemlerinin ardından Yolcu, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Vali Pehlivan yaralıları ziyaret etti
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda meydana gelen ve 10 kişinin öldüğü, 40 kişinin de yaralandığı kazanın ardından yaralıları hastanede ziyaret etti.
Hastalığını hiçe sayıp, Hatay için çalıştı
Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremler sonrası Hatay'a koordinatör vali olarak atanan ve o dönem kanser tedavisi gören eski Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen "Uluslararası İyilik Ödülleri"nde "Vefa Ödülü"nün sahibi oldu.
"1800 aileye 178 bin koyun verdik"
Koyunculuk projesinin devam ettiğini ifade eden Van Valisi Ozan Balcı, "Proje kapsamında şu ana kadar yaklaşık 1800 ailemize 178 bin koyun verdik" dedi.
Validen 'dijital bağımlılığa' karşı 'spor' önerisi
"Okullar Sporla Daha Da Güzel” projesinin tanıtım lansmanına katılan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, çağımızın hastalığı dijital bağımlılığa karşı sporun önemine vurgu yaparak, öğrencilere "spor yapın" tavsiyesinde bulundu.
Vali Balcı, yaralı askerleri ziyaret etti
Van Valisi Ozan Balcı, Başkale ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan askerleri ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Patlamada yaralanan asker ve vatandaşlarla görüştü
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, bağ evinde meydana gelen patlamada yaralanan asker ve vatandaşları, tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret ederek, acil şifalar diledi.
Vali Ergün bölgede inceleme yaptı
Uşak Valisi Turan Ergün, Banaz ilçesinde Yunanistan uyruklu 3 kişinin bulunduğu otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 kişinin de yaralandığını açıkladı.
"Hayvancılıkta en büyük atağı Van yaptı"
Van Valisi Ozan Balcı, "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var" projesinden faydalanan vatandaşı ziyaret etti. Vali Balcı, "2021 yılını Sayın Cumhurbaşkanımız küçükbaş hayvancılıkta hamle yılı ilan etmişti. En büyük atağı Van yaptı" dedi.