Arama
Arama Sonuçları
Kaymakam Şeref Aydın'ı duygulandıran etkinlik
"Haydi Güle Oynaya Camiye Gel” projesine katılan çocuklara bisiklet dağıtan Samsun'un Canik Kaymakamı Şeref Aydın, geçmiş günlerini yad etti. Ortaokul öğrencisiyken Eleşkirt Kaymakamı rahmetli Caner Yıldız’ın kendisine bisiklet hediye ettiğini anlatan Kaymakam Aydın, "Bu kare benim için o kadar anlamlı ki" dedi.
Teravih namazında camileri dolduran çocuklara ödül
Çorum'un Oğuzlar ilçesinde Ramazan ayında teravih namazına giden çocuklar ödüllendirildi.
Yaban hayvanlarını unutmadılar
Erzurum Tortum Kaymakamı Fatih Bayram, kış şartlarında yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı.
Maraton için fotoğraf çekti
"3. Fotoğrafçılar Maratonu" Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta'nın çektiği kareler ile başladı. Kentte gelen fotoğrafçılarla bir araya gelen Vali Usta, fotoğraf makinesiyle fotoğraflar çekti.
Hayat kurtarmak için kan verdi
Samsun Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız, Kızılay Kan Bağış Aracı'nı ziyaret ederek kan bağışında bulundu. Kaymakam Yıldız, "Kan bağışına ihtiyacı olan milyonları birlikte hayata bağlayalım” dedi.
Yaban hayvanları için yem bıraktı
Bingöl Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, yoğun kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için kırsal bölgelere yem bıraktı.
Çayelili Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna uğurlandı
Rize’nin Çayeli ilçesinde yaşayan Kıbrıs Gazisi Mecit Balcı düzenlenen devlet töreni ile toprağa verildi. Cenaze törenine Vali İhsan Selim Baydaş ile Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel de katıldı.
Kayak bilmeyen öğrenci kalmayacak
Erzurum'un Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım, "Haydi Gençler Kayağa" projesi kapsamında düzenlenen etkinliğe katıldı. Kaymakam Kaldırım, "Bu proje sayesinde kayak bilmeyen tüm öğrencilerimize kayak eğitimi veriyoruz" dedi.
Yalovalılarla pedal çevirdi
Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında yüzlerce Yalovalı ile birlikte pedal çevirdi.
“Sporun yeri, zamanı, genci, yaşlısı olmaz”
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, “Gençlik Haftası” etkinlikleri kapsamında düzenlenen halk koşusuna katıldı. Koşuda ter atan Ayhan, “Sporun yeri, zamanı, genci, yaşlısı olmaz” dedi.
“Kan sadece acil değil, sürekli bir ihtiyaç”
Kızılay’a kan bağışında bulunan İstanbul Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, “Kan sadece acil değil, aynı zamanda sürekli bir ihtiyaçtır” dedi.
“Yükü muhabbet olanın, azığında yorgunluk olmazmış”
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, bir günde 14 köy ve bir ilçeyi ziyaret edip 350 kilometre yol yaptı. Vali Aydoğdu, “Yükü muhabbet olanın, azığında yorgunluk olmazmış” dedi.
“Gölbaşı’nı ayağa kaldırmak için haydi Tokat!”
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde 4 ayrı noktada toplamda 300 konteynırdan oluşacak Gölbaşı Tokat Çarşısı için Tokatlı vatandaşlara yardım çağrısında bulundu.
İdris Akbıyık
Muğla Valisi
Karla mücadele eden işçilere baklava
Sivas'ta etkisini gösteren kar yağışının ardından kapanan köy yollarının ulaşıma açılması için kış çalışmaları aralıksız sürüyor.
Yaban hayatındaki can’ları unutmadı
Van Çaldıran Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker, İlçe Emniyet-Jandarma bünyesinde görevli HAYDİ personelleri ile birlikte yaban hayatındaki can’lara yiyecek bıraktı.
Av sezonunun açılışını yaptı
Türkiye'de balıkçılık alanında av yasağı bu gece sona eriyor. Balıkçılar 1 Eylül'de "vira bismillah" diyecek. Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, şehrin önemli geçim kaynaklarından biri olan balıkçılık sektörünün heyecanla beklediği av sezonu açılış törenine katıldı.
Okul kütüphaneleri açık kalacak
Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, yaz tatilinde okul kütüphanelerinin açık olacağını belirterek, “Yeni kitaplarla zenginleştirdiğimiz okullarımızın kalbi kütüphanelerimiz, yaz boyunca dopdolu raflarıyla sizleri bekliyor olacak. Kitap bizden okumak sizden” dedi.
Biz Karaman'dan gider olduk, kalanlara selam olsun!
Valiler kararnamesiyle Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, “Biz Karaman'dan gider olduk, kalanlara selam olsun, haydi eyvallah” diye Karaman’a veda etti.