Arama
Arama Sonuçları
"Sahil sürat yarışmaları Akliman'a demir atacak"
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Türkiye'de ikincisi düzenlenen Sahil Sürat Yarışları’na ev sahipliği yaptıklarını belirterek, "Bundan sonra her yıl sahil sürat BeachSprint yarışmaları Sinop Akliman'a demir atacak" dedi.
"Kara demlik çayını özlemişiz"
Kamp yapan gençlerle bir araya gelen ve kara demlik çayı içen Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, "Kara demlik çayını özlemişiz. Teşekkürler gençler" dedi.
Sivri tabanlı amforalar bu müzede sergilenecek
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Amfora-Denizcilik Müzesi alanında inceleme yaptı. Vali Özarslan, "Sinop Amforası olarak literatüre geçen ve arkeolojik kazılarda bulunan havuç tipli, sivri tabanlı amforalar ve su altı buluntuları sergilenecek" dedi.
Denizcilik Lisesi yeni dönemde hazır
Yapımı devam eden Denizcilik Lisesi'nde inceleme yapan Van Valisi Ozan Balcı, "24 derslikli lisemizi en kısa zamanda bitireceğiz. Eğitim öğretim döneminde gençlerin hizmetine hazır hale getirmiş olacağız" dedi.
Kamplarda hem eğleniyorlar hem öğreniyorlar
Akdeniz Gençliği Deniz Kampında düzenlenen etkinliğe katılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Gençlik Kamplarımızda 600 gencimizi gruplar halinde misafir ediyoruz. Gençlere hem eğitimler veriliyor hem de kültür, sanat, müzik, spor içerikli faaliyetler yapılıyor" dedi.
Uraloğlu: Ukrayna’nın bütünlüğü ve güvenliği bizim için çok önemli
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ukrayna Başbakan Yardımcısı ve Topluluklar, Bölgeler ve Altyapı Geliştirme Bakanı Oleksandr Kubrakov ile görüştü. Bakan Uraloğlu, "Türkiye-Ukrayna arasındaki kara yolu taşımacılığını serbestleştirdik ve 2024 sonuna kadar da uzattık. Ukrayna’nın bütünlüğü ve güvenliği bizim için kesinlikle çok önemli ki Cumhurbaşkanımız o noktada çok net bir irade ortaya koydu. İnşallah kısa sürede orada barış ve Ukrayna’nın bütünlüğü sağlanır” dedi.
Çocuk gelişimine izcilik çözümü
Antalya İl Çocuk Koordinasyon Kurulu 2023 Yılı Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti.
Denizcilik Bakanlığı kurulmasını istedi
TBMM Araştırma Komisyonu üyeleri, balıkçılık ve su ürünleriyle ilgili inceleme çalışmasını Trabzon'da tamamladı. Komisyon üyeleriyle bir araya gelen Vali Aziz Yıldırım, "Bu çalışmalar inşallah problemlerin çözülmesine imkân sağlar. Vekillerimizin 'Denizcilik Bakanlığı' kurulması gibi bir temennileri de var. Ben de bu temenniye katılıyorum" dedi.
Ankara’da Ardahan rüzgarı
Ankara’da düzenlenen Ardahan Günleri’nin açılışını yapan Vali Hayrettin Çiçek, Ardahanlı iş insanlarını memleketlerine yatırım yapmaya davet etti.
Ankara’da Kars, Ardahan Iğdır rüzgarı esiyor
Bu yıl “Güneşin Doğduğu İlk Topraklar” teması ile gerçekleştirilen Geleneksel Kars Ardahan Iğdır (KAI) Tanıtım Günleri Ankara Keçiören Kalaba meydanında başladı.
Çocuklar sokak oyunlarıyla buluştu
Niğde Valisi Cahit Çelik, "Sokaklar, Zeka Oyunları Parkuru ve Macera Maratonuna Dönüşüyor” projesi kapsamında parka kurulan oyun alanlarında çocuklarla eğlenceli vakit geçirdi.
'Kuruluşun beşiği' Domaniç’te Kayı Obası kurulacak
Kütahya Valisi Ali Çelik, Osmanlı Devleti'nin kuruluşunda yazlık olarak kullanılan Domaniç ilçesinde, oba çadırı şeklinde konaklama tesisi inşa edileceğini belirterek, “Tarihle buluşmaya hazır olun” dedi.
Kars Millet Kıraathaneleri hizmete açıldı
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Kars Millet Kıraathaneleri’nin açılışını yaparak, tüm Karslılara hayırlı olmasını diledi.
Ufka Yolculuk-10 Çankırı ödülleri sahiplerini buldu
'Sağduyulu Yaşam' merkezinden hareketle bu yılın konusu “Sağlıklı Düşünmek” olan 10. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmasının ödülleri sahiplerine verildi.
İbrahim ÇENET
Toroslar Eski Kaymakamı
Kaya Çelik
Tokat Vali Yardımcısı