Arama
Arama Sonuçları
"Şeker fabrikası ilçemizin kalkınmasına katkı sağlıyor"
37. Dönem Şeker Pancarı Alım Kampanyasına katılan Van Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, "İlçemizde tarımın öncüsü ve tarıma dayalı ilk sanayi kuruluşlarından olan Türkşeker Erciş Şeker Fabrikası ilçemizin kalkınmasından büyük katkı sağlamaktadır" dedi.
Köylerdeki talepleri dinleyip, çalışmaları denetledi
Batman Beşiri Kaymakamı Muhammed Yılmaz, bir günde 6 köyü ziyaret ederek, hem talepleri dinledi hem de çalışmaları denetledi.
Kırşehir'e atanan Vali Demiryürek, göreve başladı
Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Kırşehir'e atanan Vali Murat Sefa Demiryürek, görevine başladı. vali olarak atanmaktan büyük onur duyduğunu söyleyen Vali Demiryürek, "İnsanı merkeze alan, hukuk, adalet ve hakkaniyet ölçülerine sıkı sıkıya bağlı, katılıma açık, toplumumuzun bütün kesimlerini kucaklayan, güler yüzlü bir yönetim olacak" dedi.
"Kum zambaklarına zarar vermenin cezası 387 bin lira"
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, koruma altındaki kum zambaklarının çiçek açması dolayısıyla Çıralı Sahili'nde inceleme yaptı. Kaymakam Solmaz, "Kum zambaklarına zarar vermenin cezası artırıldı, 387 bin liralık cezası var" dedi.
Osman Kurt
Yazıhan Kaymakamı
"Öğrencilerimizin güvenliği öncelikli konumuz"
Trafik Güvenliği Eğitimine katılan Malatya Yazıhan Kaymakamı Osman Kurt, "Öğrencilerimizin güvenli bir şekilde okullarına ve evlerine ulaşmaları bizler için öncelikli bir konudur" dedi.
"Gençlerimizle gurur duyuyoruz"
Drone Şampiyonası 2. Etap Yarışmaları ödül törenine katılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Gençlerimizle gurur duyuyoruz. Onlar hem mavi vatanın hem gök vatanın hem ana vatanımızın geleceğine yönelik hepimizin umutlarını çok daha fazla arttırıyor" dedi.
Tahir ARDAL
Gölpazarı Kaymakamı
Kaymakam Ardal'ın mutlu günü
Bilecik Gölpazarı Kaymakamı Tahir Ardal, hafta sonu düzenlenen düğünle dünya evine girdi.
"Sugözü Vadisi bölgenin en gözde kamp alanı olacak"
02 Kamp Kulübü tarafından düzenlenen doğa yürüyüşüne katılan Adıyaman Besni Kaymakamı Çağlar Partal, "Eşsiz doğası ve konumu ile Sugözü-Değirmen Çayı Vadisini bölgenin en gözde kamp alanı haline getirmek için çalışıyoruz" dedi.
4 ayda ilçenin tüm mahallelerini ziyaret etti
Adana Saimbeyli Kaymakamı Emre Açar, 4 buçuk ayda ilçeye bağlı tüm mahalleleri ziyaret etti. Sorun ve talepleri yerinde dinleyen Kaymakam Açar, "Bundan sonraki süreçte de yine hep bir araya geleceğiz" dedi.
Emre YEŞİL
Manyas Kaymakamı
İlçe kaymakamı askere gitti
Balıkesir Manyas Kaymakamı Emre Yeşil, vatani görevini yapmak üzere bir ay ücretsiz izinle ilçeden ayrıldı.
Şenlikte birlik ve beraberlik mesajları verdi
Akyayla köyünde düzenlenen köy şenliğine katılan Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Köylünün sorunlarını tek tek dinledi
Sinop Gerze Kaymakamı M. Deniz Arabacı, Sarıyer köyünü ziyaret ederek, vatandaşın sorun ve taleplerini dinledi.
4 köyü ziyaret edip, çalışmaları denetledi
Tokat Turhal Kaymakamı Ersin Tepeli, Dazya, Çayıraltı, Gökdere ve Yeniceler köylerini ziyarete ederek, devam eden yol çalışmalarını inceledi.
Abdulaziz AYDIN
Bolu Valisi
Ali ÇALGAN
Çorum Valisi
İbrahim AKIN
Konya Valisi
TİD Yönetiminden iki isim Vali oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Türk İdareciler Derneği'nde de (TİD) yönetim kurulunda olan 2 isme valilik verildi.
Kaymakam, Sorkun Şelaleleri'nde teftiş yaptı
Sinop Gerze Kaymakamı Deniz Arabacı, Sorkun Şelaleleri Tabiat Anıtı ve güzergahında yapılan yol çalışmalarını inceledi. Kaymakam Arabacı, daha sonra da vatandaşların taleplerini dinledi.
Biga'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı
Biga'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılını kutladıklarını ifade eden Kaymakam Ercan Kayabaşı, "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, onların bıraktığı bu kutlu mirasa sahip çıkmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.
Kaymakam traktörle fasulye hasadı yaptı
Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, coğrafi işaretli Kelkit şeker fasulyesi hasadına katıldı. Üreticilerle sohbet eden Kaymakam Algın, daha sonra da traktöre binerek, fasülye hasat etti.
Kaymakam, herkesi Gençlik Merkezi'ne davet etti
Gençlik Merkezi'ni ziyaret eden Van Çaldıran Kaymakamı Süleyman Bakan, merkezden birden fazla etkinlik yapıldığını belirterek, "Tüm hemşehrilerimizi Gençlik Merkezimize bekliyoruz" dedi.
"Yarın afet olacak gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz"
Ali Dağı'nda düzenlenen Orman Yangını Saha Tatbikatı'na katılan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Yarın afet olacak gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Her çeşit afete hazırlıklı olabilmek için arkadaşlarımız sürekli teyakkuz halindeler" dedi.
Kemerli çocuklar maç heyecanı yaşıyor
Antalya Kemer Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen "Kemerli Akrepler Antalyaspor Sevdalısı” projesi kapsamında çocukların maç heyecanı yaşadığını belirten Kaymakam Ahmet Solmaz, "Bu projemizi, tribünlerde dev bir sosyal projeye dönüştürmek istiyoruz" dedi.
Kaymakamın aracını kontrol ettiren teğmenin ifadesi ortaya çıktı
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Oğuz Yiğit’in makam aracını askeriye girişinde kontrol ettiren ve İlçe Jandarma Komutanlığı görevinden alınan Teğmen S.B.S.’nin mülkiye müfettişlerine verdiği ifade ortaya çıktı.
"Uyuşturucu ile mücadele vatan görevidir"
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak öncülüğünde hayata kazandırılan Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum Projesi birçok ilde örnek uygulama olarak değerlendiriliyor. Projenin öneminden bahseden ve her zaman gençlerin yanında olduklarını ifade eden Vali Şıldak, "Uyuşturucu ile mücadeleyi bir vatan görevi olarak görüyoruz" dedi.
MİA Haber'in detaylarını yazdığı 'teğmen' haberi gündem oldu
Bazı yerel basın organlarında çarpıtılarak verilen Bolu Dörtdivan Kaymakamı Oğuz Yiğit'in makam aracının kontrol edilmesi konusunu MİA Haber, tüm detaylarıyla ele alınca konu ulusal basının da gündemine girdi. Böylelikle Kaymakam Oğuz Yiğit'in haklılığı da anlaşıldı.
Emre Zafer
Ulaş Kaymakamı